Görög Zita trükkös ruhában villantott

modell Görög Zita szexi dekoltázs Trükkös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell egy gyönyörű fehér koktélruhában tette közszemlére dögös dekoltázsát.

Görög Zita az Elle Fashion Show-n tündökölt egy testhez simuló fehér ruhacsodában. Ez remek választásnak bizonyult, a ruha olyan jól állt a modellnek, hogy mindenki megfordult utána az estélyen. Látszik, hogy Zita ért a divathoz, hiszen ebben a szettben bármikor a magazinok címlapjára kerülhetne.

Forrás: Facebook/Görög Zita
5+1 dolog, ami minden női táskában megtalálhatóhttp://www.life.hu/trend/20160415-ezeknek-feltetlen-benne-kell-lenni-a-taskadban-ha-no-vagy.htmlVannak olyan alapdarabok, amelyek nélkül nincs női táska. TrendOrigoCindy Crawford smink nélkül fesztiválozott - Fotó! http://www.life.hu/trend/20160418-cindy-crawford-nem-sminkel-ha-koncertrol-van-szo-a-szupermodell-igy-is-szexi-foto.htmlA szupermodell valószínűleg a legmenőbb sztár lehetett a koncerten, hiszen egy kiló smink helyett inkább mérhetetlen jókedvvel indult bulizni a férjével. Trend--Mi történt Katie Holmesszal? Alig lehet ráismerni a színésznőrehttp://www.life.hu/trend/20160418-katie-holmes-szinesznore-alig-lehet-raismerni.htmlMiért öltözik koránál sokkal öregebbnek Tom Cruise exfelesége? Trend--Melltartó nélkül fotózták a dögös Szabó Zsófithttp://www.life.hu/trend/20160415-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-melltarto-nelkul-is-dogos.htmlAz RTL Klub műsorvezetője lenge tavaszi szerelésben villantotta meg szexi dekoltázsát. Trend--Soha nem készültek még ilyen merész képek Kristen Stewartrólhttp://www.life.hu/trend/20160414-kristen-stewart-szineszno-melltarto-nelkul-pozol-a-chanel-kampanyaban.htmlMelltartó nélkül pózol a Chanel legújabb kampányában az Alkonyat-sztár. TrendOrigoKiderült: ezért tűnt furcsának Victoria Beckham combjahttp://www.life.hu/trend/20160414-victoria-beckham-divattervezo-es-enekesno-furcsa-combja-nem-photoshop-baki-volt.htmlNem Photoshop-baki miatt tűnt úgy, mintha kivágtak volna egy darabot Victoria Beckham lábából a kínai Vogue magazinban megjelent fotóin. Íme, az igazság. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.