Így változtak a magyar nők 100 év alatt

frizura nők videó smink változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges videót készített egy stáb, ami azt mutatja be, hogyan változott a magyar nők kinézete, valamint szépsége egy évszázad alatt.

A történet 1910-től indul és egyetlen hölgy átváltozásán keresztül mutatja meg, hogy változtak a sminkek, a frizurák az évtizedek alatt. Ebből pedig az is lemérhető, hogy mi, nők igazi kaméleonok vagyunk és mindig kitalálnak nekünk a stylistok és fodrászok valami újat.

5+1 dolog, ami minden női táskában megtalálhatóhttp://www.life.hu/trend/20160415-ezeknek-feltetlen-benne-kell-lenni-a-taskadban-ha-no-vagy.htmlVannak olyan alapdarabok, amelyek nélkül nincs női táska. TrendOrigoMiért jók a BB és CC krémek?http://www.life.hu/trend/20160415-miert-jok-a-bb-es-cc-kremek.htmlSemmi maszkhatás, vastag textúra vagy matt alapozás. Ebben a szezonban a fényes, hibátlan bőrszín a nagy sláger. Ennek eléréséhez válassz ragyogást fokozó sminkterméket. Ha az alapozódat szívesen lecserélnéd légiesen könnyebb megoldásra, akkor próbáld ki a BB vagy a CC krémeket. A választáshoz nézzük meg, mit is tudnak ezek az új generációs bőrtökéletesítő krémek. TrendOrigoDukai Regina elárulja a siker titkáthttp://www.life.hu/trend/20160416-dukai-regina-elarulja-a-siker-titkat.htmlA Miss Balaton 2016 versenyéről beszélgetett a Life.hu riportere Dukai Reginával. Regi elmondta, hogy ő a többi szépségversenybe nem lát bele, bár megnézi őket, de itt nagyon jól bánnak a lányokkal. Trend--Micsoda lábak! Falatnyi miniben vette be a vörös szőnyeget Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/trend/20160414-jennifer-aniston-a-jobaratok-szinesznoje-paranyi-miniszoknyaban-premierezett.htmlA Jóbarátok sztárja legújabb filmje Los Angeles-i premierjén villantotta meg végtelen lábait. Trend--George Clooney ráncfelvarrásra készülhttp://www.life.hu/trend/20160414-george-clooney-szinesz-plasztikai-mutetre-rancfelvarrasra-keszul.htmlA sármos világsztár, akiért nők ezrei rajonganak, nem elégedett a külsejével. TrendOrigoMicsoda lábak! Falatnyi miniben vette be a vörös szőnyeget Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/trend/20160414-jennifer-aniston-a-jobaratok-szinesznoje-paranyi-miniszoknyaban-premierezett.htmlA Jóbarátok sztárja legújabb filmje Los Angeles-i premierjén villantotta meg végtelen lábait. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.