Voksán Virág hatalmas dekoltázzsal falatozott

Forrás: Facebook/Voksán Virág -
szexi Voksán Virág dekoltázs hamburger playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A playmate egy hatalmas hamburgerrel pózolt, ám az ínycsiklandozó falatok helyett dögös vonalain akadt meg a szemünk.

"Jó ebédhez szól a dekoltázs" – akár ez is lehetne a mottója annak a képnek, amin Virág közszemlére tette bájait. A playmate nem aprózta el, és egy jól telepakolt hamburgert próbált magáévá tenni, az erőlködéstől pedig a szemei is kidülledtek. A kommentelők megjegyezték, hogy a férfiak szeme is így düledezik, amikor a kívánatos hamburgert észre sem véve meglátják Virág dekoltázsát.

Forrás: Facebook/Voksán Virág
5+1 dolog, ami minden női táskában megtalálhatóhttp://www.life.hu/trend/20160415-ezeknek-feltetlen-benne-kell-lenni-a-taskadban-ha-no-vagy.htmlVannak olyan alapdarabok, amelyek nélkül nincs női táska. TrendOrigoCindy Crawford smink nélkül fesztiválozott - Fotó! http://www.life.hu/trend/20160418-cindy-crawford-nem-sminkel-ha-koncertrol-van-szo-a-szupermodell-igy-is-szexi-foto.htmlA szupermodell valószínűleg a legmenőbb sztár lehetett a koncerten, hiszen egy kiló smink helyett inkább mérhetetlen jókedvvel indult bulizni a férjével. Trend--Miért jók a BB és CC krémek?http://www.life.hu/trend/20160415-miert-jok-a-bb-es-cc-kremek.htmlSemmi maszkhatás, vastag textúra vagy matt alapozás. Ebben a szezonban a fényes, hibátlan bőrszín a nagy sláger. Ennek eléréséhez válassz ragyogást fokozó sminkterméket. Ha az alapozódat szívesen lecserélnéd légiesen könnyebb megoldásra, akkor próbáld ki a BB vagy a CC krémeket. A választáshoz nézzük meg, mit is tudnak ezek az új generációs bőrtökéletesítő krémek. TrendOrigoSoha nem készültek még ilyen merész képek Kristen Stewartrólhttp://www.life.hu/trend/20160414-kristen-stewart-szineszno-melltarto-nelkul-pozol-a-chanel-kampanyaban.htmlMelltartó nélkül pózol a Chanel legújabb kampányában az Alkonyat-sztár. TrendOrigoBezsongott a sztárvilág – Pénteken kezdődik a legőrültebb celebfesztiválhttp://www.life.hu/trend/20160413-penteken-kezdodik-a-celebek-kedvenc-fesztivalja-a-coachella.htmlMinden év áprilisában van két hétvége, amikor megőrül a sztárvilág, és kezdetét veszi az orbitális ereszd el a hajam. A Coachella-fesztivált soha egy híresség sem hagyná ki: filmsztárok, modellek, énekesek gyűjtőhelye. Hogy miért szeretik ennyire? Mert nincsenek szabályok. Ezért nem is véletlen, hogy főleg a botrányokról és a celebek outfitjeiről híresült el a fesztivál. De kik a fesztivál igazi dívái? Megmutatjuk! Trend--Így fest most a 78 éves Jane Fondahttp://www.life.hu/trend/20160415-jane-fonda-78-evesen-is-gyonyoru-ahogyan-korabbi-filmjeiben-is-lattuk.htmlA '80-as évek ünnepelt színésznője, az egykori szexszimbólum, Jane Fonda idén tölti be a 79. életévét. A legendás hollywoodi sztárt nemrégiben Tribeca Film Festivalon kapták lencsevégre, ahol meggyőződhettünk róla: ennyi év elteltével is remek formában van. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.