Érettségi előtt állsz? Így sminkelj a ballagásodra!

ballagás szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érettségi előtt állsz? Ballagásra készülsz? Legyen a sminked is tökéletes a napon, amikor mindenki téged figyel! Nézd meg Várady Polett tippjeit!

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés make-upot!
5 kérdés a szépségről: Iszak Esztihttp://www.life.hu/trend/20160415-5-kerdes-a-szepsegrol-iszak-eszti.htmlIszak Eszti a Viva Tv műsorvezetőjeként nap mint nap kamerák előtt áll, így természetesen oda kell figyelnie arra, hogy mindennap üde és friss legyen a megjelenése. Hogy ehhez milyen szépségtrükköket vet be? A Life.hu sorozatában most kiderül! TrendOrigoMiért jók a BB és CC krémek?http://www.life.hu/trend/20160415-miert-jok-a-bb-es-cc-kremek.htmlSemmi maszkhatás, vastag textúra vagy matt alapozás. Ebben a szezonban a fényes, hibátlan bőrszín a nagy sláger. Ennek eléréséhez válassz ragyogást fokozó sminkterméket. Ha az alapozódat szívesen lecserélnéd légiesen könnyebb megoldásra, akkor próbáld ki a BB vagy a CC krémeket. A választáshoz nézzük meg, mit is tudnak ezek az új generációs bőrtökéletesítő krémek. TrendOrigoTündökölj virágos tavaszi manikűrrelhttp://www.life.hu/trend/20160415-viragos-tavaszi-manikur-igy-keszitsd-el.htmlVégre beköszöntött az igazi tavasz, ezt pedig mivel mással lehetne méltóképpen megünnepelni, ha nem egy igazán nőies, pasztellszínű, virágos manikűrrel. Trend--70 feletti színésznők adtak stílusleckét kollégáiknak – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160415-heti-stilusmustra-szerepel-benne-julia-roberts-jennifer-aniston-goldie-hawn-es-jane-fonda.htmlEzen a héten a hetvenesek adtak stílusleckét a fiatalabbaknak. Nézd meg, hogyan tündökölt a vörös szőnyegen Jane Fonda és Goldie Hawn! TrendAFPVégre itt a szabadtéri koncertek ideje - Így sminkelj a bulizáshoz!http://www.life.hu/trend/20160413-koncert-smink-varady-polett-sminkestol.htmlEgy kellemes tavaszi és nyári estén nincs is jobb program, mint koncertre menni. De mégis, milyen sminket készítsünk erre az alkalomra, ami jól bírja az egész estés ugrálást? Várady Polett most megmutatja! Trend--Bezsongott a sztárvilág – Pénteken kezdődik a legőrültebb celebfesztiválhttp://www.life.hu/trend/20160413-penteken-kezdodik-a-celebek-kedvenc-fesztivalja-a-coachella.htmlMinden év áprilisában van két hétvége, amikor megőrül a sztárvilág, és kezdetét veszi az orbitális ereszd el a hajam. A Coachella-fesztivált soha egy híresség sem hagyná ki: filmsztárok, modellek, énekesek gyűjtőhelye. Hogy miért szeretik ennyire? Mert nincsenek szabályok. Ezért nem is véletlen, hogy főleg a botrányokról és a celebek outfitjeiről híresült el a fesztivál. De kik a fesztivál igazi dívái? Megmutatjuk! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.