szépségápolás Emma Watson smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő üde jelenségének titka a "kevesebb néha több" elve. Igazi csendes lázadó, smink terén a no makeup lelkes híve. Ha mégis ki kell tennie magáért, akkor meleg árnyalatokban ragyogva mutatja meg egyéniségét.

Így készítsd el a színésznő sminkjét:

Az arctisztítás után könnyed arcszépítő olajokkal kényeztesd a bőrödet, hogy megőrizd a rugalmasságát.

Forrás: AFP/Gerard Julien

Az arcolaj előnye, hogy egész nap megtartja a nedvességet a bőrszerkezetben.

A maszk hatás elkerüléséért kedvenc bőrszín-egységesítő BB krémeddel uniformizáld arcszínedet, és csak a T-zónát púderezd le.

Orcáidat barackos árnyalatú arcpirosítóval élénkítsd nagyon finoman, szinte láthatatlanul, hogy megőrizd a természetességét.

Szemöldököd természetes vastagságú legyen, finoman élénkítsd szemöldökceruzával, és száliránynak megfelelően fésüld ki a felesleget. Szemhéjadra bézs árnyalatú szemhéjpúdert tegyél alapnak, majd egy fekete szemceruzával finoman emeld ki a szempillatövet, amit alaposan satírozz el, hogy az intenzitás csak a szempillák tövében legyen hangsúlyos: így sokkal dúsabbnak tűnnek a pillák.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Szempilláidat ívelő, fekete szempillaspirállal fesd ki, a külső harmadát kétszer, hogy kifelé íveltebb hatásúak legyenek.

Ajkaid frissességéhez narancsos árnyalatú ajakrúzst használj kontúr nélkül, hogy légiesen könnyed legyen a textúra.

Tinisztárból stílushercegnő - Emma Watson varázslatos átalakulása

Az angol színésznő Párizsban született éppen 26 évvel ezelőtt, így nem csoda, ha a kisujjában van a stílus. A Harry Potter-filmek révén több mint egy évtizede a vörös szőnyeg gyakori vendége, ám sok kolléganőjével ellentétben ő elleste a profiktól az összes szépségtrükköt, amit lehet. Az eredmény magáért beszél - következzen egy kis stílustörténelem Emma Watsonnal.
5 kérdés a szépségről: Iszak Esztihttp://www.life.hu/trend/20160415-5-kerdes-a-szepsegrol-iszak-eszti.htmlIszak Eszti a Viva Tv műsorvezetőjeként nap mint nap kamerák előtt áll, így természetesen oda kell figyelnie arra, hogy mindennap üde és friss legyen a megjelenése. Hogy ehhez milyen szépségtrükköket vet be? A Life.hu sorozatában most kiderül! TrendOrigo70 feletti színésznők adtak stílusleckét kollégáiknak – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160415-heti-stilusmustra-szerepel-benne-julia-roberts-jennifer-aniston-goldie-hawn-es-jane-fonda.htmlEzen a héten a hetvenesek adtak stílusleckét a fiatalabbaknak. Nézd meg, hogyan tündökölt a vörös szőnyegen Jane Fonda és Goldie Hawn! TrendAFPVégre itt a szabadtéri koncertek ideje - Így sminkelj a bulizáshoz!http://www.life.hu/trend/20160413-koncert-smink-varady-polett-sminkestol.htmlEgy kellemes tavaszi és nyári estén nincs is jobb program, mint koncertre menni. De mégis, milyen sminket készítsünk erre az alkalomra, ami jól bírja az egész estés ugrálást? Várady Polett most megmutatja! Trend--Bezsongott a sztárvilág – Pénteken kezdődik a legőrültebb celebfesztiválhttp://www.life.hu/trend/20160413-penteken-kezdodik-a-celebek-kedvenc-fesztivalja-a-coachella.htmlMinden év áprilisában van két hétvége, amikor megőrül a sztárvilág, és kezdetét veszi az orbitális ereszd el a hajam. A Coachella-fesztivált soha egy híresség sem hagyná ki: filmsztárok, modellek, énekesek gyűjtőhelye. Hogy miért szeretik ennyire? Mert nincsenek szabályok. Ezért nem is véletlen, hogy főleg a botrányokról és a celebek outfitjeiről híresült el a fesztivál. De kik a fesztivál igazi dívái? Megmutatjuk! Trend--Sztárok stílusa: Horányi Julihttp://www.life.hu/trend/20160412-horanyi-juli-enekesno-stilusarol-meselt.htmlAz éneklés előtt jelmeztervezéssel foglalkozott Horányi Juli, ezáltal nemcsak viselője, értője is a divatnak. Juli csodálatosan különleges személyiség, aki minden ruhadarabot a saját egyéniségére formál. Trend--Melyek lesznek a tavaszi–nyári szezon legmenőbb darabjai? A magyar tervezők elárulják!http://www.life.hu/trend/20160411-celeni-enihorn-es-cako-a-2016os-tavaszi-nyari-trendekrol.htmlHárom tervezőt kérdeztünk arról, milyen darabokat szerezzünk be a tavaszi–nyári szezonra. Olvasd el, milyen kollekciót tervezett Cselényi Eszter, Horn Enikő és Cakó Kinga. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.