Daisy Ridley: "Az önértékelés nagyon fontos ügy"

fotó Star Wars Daisy Ridley smink make-up
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő az Instagramján hívta fel a figyelmet a közösségi média veszélyeire. A Star Wars sztárja egy fotóval szemléltette, hogy nem szabad mindent elhinni, amit az orrunk elé dugnak. 

Ridley arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy ne higgyünk azoknak a fotóknak, amelyeken állítólag smink, photoshop és más szépítő eszköz nélkül mutatják meg magukat a világsztárok. Nem mindenki értette meg az üzenetet, ezért a fiatal színésznő egy rövid írást közölt a kép mellett.

Forrás: Instagram/daisyridley

"A közösségi média csodás találmány, de kicsit ijesztő is, mert az emberek mindig a legalaposabban kiválasztott, megvágott és szűrőkkel ellátott képeket osztják meg magukról. Az önértékelés pedig egy nagyon fontos ügy" - olvasható a sztár Instagram-oldalán.

Unalmas lesz a Star Wars 8? Daisy Ridley elárulta a titkot

Az angol színésznő fura információkkal rémisztgette az MTV News riporterét, miután megkérdezték tőle, hogy a rajongók mire számíthatnak majd a jövőben.
Érettségi előtt állsz? Így sminkelj a ballagásodra!http://www.life.hu/trend/20160419-igy-sminkelj-ballagasra.htmlÉrettségi előtt állsz? Ballagásra készülsz? Legyen a sminked is tökéletes a napon, amikor mindenki téged figyel! Nézd meg Várady Polett tippjeit! Trend--6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Miranda Kerr-rőlhttp://www.life.hu/trend/20160420-6-dolog-amit-miranda-kerr-fehernemumodellrol-nem-tudtal.htmlÁprilis 20-án ünnepli 33. születésnapját a világ egyik leghíresebb fehérneműmodellje, Miranda Kerr. Ez alkalomból a Life.hu összegyűjtött róla 6 tényt, amelyet valószínűleg eddig még nem tudtál az egykori Victoria's Secret angyalról. Boldog születésnapot, Miranda! Trend--Divatbaki: Naomi Campbell nagyon mellényúlt a fehér bugyijávalhttp://www.life.hu/trend/20160418-naomi-campbell-nagyon-mellenyult-a-fehernemus-fiokjaban.htmlNaomi Campbell a napokban bebizonyította, hogy ő is képes mellényúlni a szekrényben. TrendOrigoVoksán Virág hatalmas dekoltázzsal falatozotthttp://www.life.hu/trend/20160418-voksan-virag-playmate-hatalmas-dekoltazzsal-falatozott-egy-oriasi-hamburgert.htmlA playmate egy hatalmas hamburgerrel pózolt, ám az ínycsiklandozó falatok helyett dögös vonalain akadt meg a szemünk. Trend--Melltartó nélkül fotózták a dögös Szabó Zsófithttp://www.life.hu/trend/20160415-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-melltarto-nelkul-is-dogos.htmlAz RTL Klub műsorvezetője lenge tavaszi szerelésben villantotta meg szexi dekoltázsát. Trend--Bezsongott a sztárvilág – Pénteken kezdődik a legőrültebb celebfesztiválhttp://www.life.hu/trend/20160413-penteken-kezdodik-a-celebek-kedvenc-fesztivalja-a-coachella.htmlMinden év áprilisában van két hétvége, amikor megőrül a sztárvilág, és kezdetét veszi az orbitális ereszd el a hajam. A Coachella-fesztivált soha egy híresség sem hagyná ki: filmsztárok, modellek, énekesek gyűjtőhelye. Hogy miért szeretik ennyire? Mert nincsenek szabályok. Ezért nem is véletlen, hogy főleg a botrányokról és a celebek outfitjeiről híresült el a fesztivál. De kik a fesztivál igazi dívái? Megmutatjuk! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.