Taylor Swift felismerhetetlenül fesztiválozott – Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra Robert Downey Jr. Sienna Miller Taylor Swift
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melyik pasi volt ezen a héten a vörös szőnyegek királya? Ki volt a coachella fesztivál legdögösebb celeblánya? Szavazd meg te!

2 variáció a feketére

Az Amerika Kapitány premierjén Emily VanCamp egy gyönyörű, csillogó felsőrészhez pliszírozott szoknyát választott, míg a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke egy másik filmpremieren jelent meg egy kissé túlkombinált feketében. Ennél sokkal dögösebb szokott lenni.

Emily VanCamp, Emilia Clarke Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Coachella életérzés

A coachella első hétvégéjén már túl vagyunk, de a legnagyobb buli még erre a hétvégére ígérkezik. Mindenesetre az első hétvége sem volt mentes a sztároktól. Vanessa Hudgens és Taylor Swift is ott voltak, habár alig felismerhetően vegyültek el a tömegben. Taylor Swift főleg meglepett minket ezzel a szőke hajjal és a fiús külsővel.

Vanessa Hudgens, Taylor Swift Forrás: AFP

Ki a menőbb fesztiválozó?

Pasimustra

Vajon van jobb pasi a Vasembernél? A Titánok harca sztárja, Luke Evans próbálta ezen a héten megszorítani kedvenc Bosszúállónkat. A cipőválasztást mondjuk egyiküknél sem díjazzuk.

Luke Evans, Robert Downey Jr. Forrás: AFP

Ki a dögösebb a vörös szőnyegen?

Kedvencünk

Sienna Miller kissé bohókás ruhája ezzel az ezüst cipővel szuper választás volt. A színésznőnek ráadásul a sminkje is gyönyörű volt: kiválóan hozta a no makeup vonalat.

Sienna Miller Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.