Hoppá, tényleg jobbak a drága termékek!

olcsó drága termék smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, olcsó húsnak híg a leve sminktermékek esetén.

Sam Chapman profi sminkes bebizonyította videócsatornáján, hogy érdemesebb jobb minőségű sminkekbe invesztálni. Arca egyik felét olyan termékekkel festette ki, amelyek összértéke nagyjából 26 ezer forint, a másik felét pedig kb. 150 ezer forint értékű anyagokkal sminkelte ki.

Az utóbbiak nem csak szemmel láthatóan sokkal jobban bírják órákkal később, de kevésbé szárítják, rongálják vagy húzzák a bőrt.

Nézd meg a videót!

Hírességek, akik 22 éves koruk előtt plasztikáztattakhttp://www.life.hu/trend/20160422-hiressegek-akik-22-eves-koruk-elott-plasztikaztattak.htmlHollywoodban minden a szépségről és a tökéltességről szól. Ezt hajszolják a legtöbb celeb, ráadásul egyre fiatalabb korban fekszenek kés alá, amiért nincsenek megelégedve magukkal. Íme néhány híresség, akik tinédzser korukban kezdték a plasztikázást! Trend--Kulcsár Edina tűsarkúban szedi a macskaköveket: A Várban sétált szerelmévelhttp://www.life.hu/trend/20160423-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-tusarkuban-szedi-a-macskakoveket-a-varban-setalt-szerelmevel.htmlA világ második legszebb nője, aki legutóbb arról panaszkodott, hogy nem sikerül lefogynia, a Budai Várban sétálgatott a szerelmével.Trend--Miniszoknya, műszempilla, tusvonal – Így forgatta fel a 60-as évek az egész világothttp://www.life.hu/trend/20160422-igy-forgatta-fel-a-60-as-evek-az-egesz-vilagot.htmlA 60-as években egy új korszak kezdődött, de nézzük csak, mik is történtek: ember lép a Holdra, felhúzzák a berlini falat, az államokban J. F. Kennedyt választják elnöknek, világhódító útjára indul a Beatles, és elkezdődik a miniszoknyakultusz. TrendThinkstockNovodomszky Éva: "A férjemmel járok vásárolni" http://www.life.hu/trend/20160422-novodomszky-eva-imadja-a-divatot-a-musorvezeto-a-parjaval-egyutt-jar-vasarolni.htmlA csinos műsorvezető imádja a divatot, emellett igyekszik mindig elegánsan öltözködni. Ebben segítséget kap a párjától is, aki nem bánja, ha órákig kell állnia a próbafülkék előtt. Trend--Taylor Swift felismerhetetlenül fesztiválozott – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160422-heti-stilusmustra-szerepel-benne-taylor-swift-robert-downey-jr-sienna-miller.htmlMelyik pasi volt ezen a héten a vörös szőnyegek királya? Ki volt a coachella fesztivál legdögösebb celeblánya? Szavazd meg te! TrendAFPHoppá! Bon Jovi nagyon megöregedett http://www.life.hu/trend/20160421-bon-jovi-vilaghiru-enekes-nagyon-megoszult-az-utobbi-idoben.htmlA világhírű zenész, aki az egyik legjobb képű rockikon, igencsak megőszült az elmúlt év során. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.