Miért öltözik öregasszonynak az amúgy sugárzóan szép Katie Holmes?

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
fashion week színésznő öltözködés Hollywood stílus Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akármennyire is nézzük, sehogy sem fér a fejünkbe, hogy a 37 éves színésznő miért választott ilyen furcsa szabású és borzasztó mintájú ruhát egy hollywoodi eseményre.

Katie Holmes az egyik legbájosabb színésznője Hollywoodnak, aki nem most kezdte a karrierjét, mégis a mai napig hadilábon áll a stílussal. Tom Cruise exfelesége a minap egy nyilvános eseményen jelent meg a lentebb látható, nagyon előnytelen összeállításban:

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Nem ez az első eset, hogy lerongyolódott külsővel láthattuk Katie-t: korábban láthattuk már szétfolyt sminkben vásárolgatni, és az sem volt újdonság, hogy nem mindig sikerül eltalálnia a megfelelő öltözéket. Vagy sürgősen stylistot kell váltania a színésznőnek, vagy ha maga választja ki a borzalmasabbnál borzalmasabb darabjait, akkor ideje lenne szakszerű segítséget kérnie végre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.