szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várady Polett sminkalanya ezúttal kiállításmegnyitóra készült, így egy visszafogottan elegáns make-upot készítettek neki. Nézd meg a videót, és lesd el Polett sminktrükkjeit!

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés make-upot!
Élénk vagy natúr rúzs, esetleg szájfény – Mit viseljünk 2016 tavaszán?http://www.life.hu/trend/20160426-milyen-arnyalatu-ruzst-vagy-szajfenyt-hordjunk-2016-tavaszan.htmlEbben a szezonban a gyümölcsös árnyalatok hódítanak leginkább. A világmárkák elhalmoznak a vitamindús gyümölcsök gazdag színeivel, illatával, amit ajkunkra kenhetünk. Trend--Leonardo DiCaprio lába előtt hever a modellvilág – Összeszedtük az összes modellcsaját!http://www.life.hu/trend/20160425-leonardo-dicaprio-laba-elott-hever-a-modellvilag-osszeszedtuk-az-osszes-modellcsajat.htmlA 40 éves sztár fiatal kora óta falja a nőket. Az egyik kedvenc vadászterülete a modellvilág, ahol soha senki nem tudott ellenállni sármjának. Nézzük, kikkel randizgatott a Leo a divatszakma üdvöskéi közül. Trend--Öltözzetek össze! Íme a legtündéribb anya-lánya szettekhttp://www.life.hu/trend/20160426-a-legtonderibb-anya-lanya-szettek.htmlEgy-egy különlegesebb alkalommal igazán bájos hatást kell, ha hasonló szerelésbe öltöztök a kislányoddal. Persze nem teljesen ugyanabba, hanem egyfajta stílusból válogatva anyáknak és gyerekeknek való ruhákba. Nézd meg a mi kedvenceinket! TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Horváth Évahttp://www.life.hu/trend/20160425-5-kerdes-a-szepsegrol-horvath-eva.htmlA modell-műsorvezető, bárhol és bármikor látjuk őt, káprázatosan fest. Nem is csoda, hiszen a szépségápolás a mindennapi rutinjának része, ráadásul mivel egy szépségblogot is vezet, rengeteg újdonságot próbál ki – de a hagyományos uborkapakolást sem veti meg. Trend--Hírességek, akik 22 éves koruk előtt plasztikáztattakhttp://www.life.hu/trend/20160422-hiressegek-akik-22-eves-koruk-elott-plasztikaztattak.htmlHollywoodban minden a szépségről és a tökéletességről szól. Ezt hajszolják a legtöbb celeb, ráadásul egyre fiatalabb korban fekszenek kés alá, amiért nincsenek megelégedve magukkal. Íme, néhány híresség, akik tinédzser korukban kezdték a plasztikázást! Trend--Sminktipp anyáknak - Így ragyogj fiatalos és 50 feletti anyukaként!http://www.life.hu/trend/20160421-sminktipp-anyukaknak.htmlAnyaként már kevesebb ideje van az embernek saját magára, éppen ezért egy-egy különlegesebb alkalomra szuper érzés kicsit szépítkezni. Íme, néhány tipp, hogy kivételesnek érezd magad! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.