felismerhetetlen Iszak Eszter ruha hippi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős sminkben és bohókás, laza szerelésben fotózák Iszak Esztit, akire első pillantásra rá sem ismertünk. 

A sokat mókázó és mindig kifogástalan külsővel megjelenő műsorvezetőre legutóbbi képén szinte rá sem ismertünk. A leginkább klasszikus darabokban pompázó Iszak Eszti most egy igazán vagány hippi hacukát öltött: a színes szerelésben pedig úgy festett, akár egy gimnazista.

Forrás: Facebook/ Iszak Eszti

Iszak Eszti körül izzanak a vakuk

Iszak Eszti úgy csinált, mint az okos lány a mesében: volt is rajta ruha, meg nem is. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Sminktrükkök, ha visszafogottan elegáns külsőre vágyszhttp://www.life.hu/trend/20160427-visszafogottan-elegans-smink-varady-polettol.htmlVárady Polett sminkalanya ezúttal kiállításmegnyitóra készült, így egy visszafogottan elegáns make-upot készítettek neki. Nézd meg a videót, és lesd el Polett sminktrükkjeit! Trend--Marsi Anikó teljesen átalakul! Megváltozott külsővel tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/trend/20160428-marsi-aniko-musorvezeto-megvaltozott-kulsovel-ter-vissza-a-tv2-kepernyojere.htmlÚj munka, új haj: a Tények műsorvezetője új frizurával készül a nagy visszatérésre. Trend--Élénk vagy natúr rúzs, esetleg szájfény – Mit viseljünk 2016 tavaszán?http://www.life.hu/trend/20160426-milyen-arnyalatu-ruzst-vagy-szajfenyt-hordjunk-2016-tavaszan.htmlEbben a szezonban a gyümölcsös árnyalatok hódítanak leginkább. A világmárkák elhalmoznak a vitamindús gyümölcsök gazdag színeivel, illatával, amit ajkunkra kenhetünk. Trend--Halle Berry teljesen megváltozott - Hová lett a szexi külső? http://www.life.hu/trend/20160427-halle-berry-szornyen-nez-ki-megvaltozott-a-sztar-kulseje-levagatta-a-hajat.htmlA dögös hollywoodi szépség sokat változott az elmúlt hónapokban. Levágatta a haját és a ruháit is kissé érdekesen választja ki. Trend--A 42 éves Heidi Klum teste még mindig vadítóhttp://www.life.hu/trend/20160427-heidi-klum-fehernemuben-pozolt-es-azt-is-elmondja-hogyan-legyel-szexi.htmlHeidi Klum egyre sikeresebben építgeti karrierjét fehérnemű tervezőként, nemrég például piacra dobott egy olyan darabot, ami igazán vagány még akkor is, ha épp kilátszódik a felsőnk alól - és persze ezt ki más mutathatná be, mint a csodaszép modell. TrendOrigoFelismerhetetlenné photoshopolták Beyoncéthttp://www.life.hu/trend/20160427-beyonce-enekesnot-felismerhetetlenre-photoshoppoltak.htmlKissé megszaladt a W magazin képmanipulálóinak keze, az eredmény pedig egy jóval vékonyabb, karakteres jegyeitől megfosztott Beyoncé lett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.