Vadítóan néz ki Elizabeth Olsen

Forrás: ELLE Canada -
konzervatív szexi Elizabeth Olsen dögös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Olsen-ikrek húga szerencsére nem csont és bőr, és még csak plasztikai műtéteknek sem esett az arca áldozatul, így bátran lehet benne gyönyörködni. Van is min!

Saját bevallása szerint Elizabeth Olsen eléggé konzervatív, így már az is elég nagy szó volt, hogy így kipakolta a melleit, miközben az Amerika kapitánya: Polgárháború című filmjét promózta. Úgy tűnik, ráérzett a szexiskedés ízére, ugyanis újabb vadító fotón láthatjuk a 27 éves sztárt! Elmondása szerint azon igyekszik, hogy magabiztosan legyen dögös, mondhatjuk, jó úton halad.

Forrás: ELLE Canada
Újabb magyar sztárnak szólt be Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-berki-krisztian-egykori-fradi-vezer-es-musorvezeto-beszolt-cseke-katinka-szinesznonek.htmlAz egykori Fradi-vezér az Édes Élet című műsorban tett pikírt megjegyzést kolléganőjére. TV + Sztárok--Rettegnek Kozso teaházának szomszédaihttp://www.life.hu/sztarok/20160429-kozso-teahazanak-szomszedsagaban-elok-rettegnek-hogy-nekik-kell-majd-kifizetni-az-uzlet-felhalmozott.htmlFélnek a Kozso egykori teázójának épületében lakók, valamint haragszanak is az énekesre. Az intézmény tulajdonosa ugyanis állítólag 3 millió forinttal tartozik a lakóközösségnek, a NAV-nak és a banknak való 260 milliós tartozás részeként. TV + SztárokOrigoTudtad, hogy Prince neve egy szimbólum volt?http://www.life.hu/sztarok/20160429-prince-a-noi-es-ferfi-nem-kombinaciojanak-szimbolumara-valtoztatta-nevet-hogy-bosszantsa-kiadojat.html--Duettel búcsúzott Freddie, de máris készül az Eurovíziós Dalfesztiválrahttp://www.life.hu/sztarok/20160428-freddie-majus-elsejetol-mar-stockholmban-keszul-freddie-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlA Dal 2016 dalválasztó show döntőjét Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd nyerte meg Pioneer című dalával, így a közönség szavazatainak alapján így ő képviseli Magyarországot a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon a svéd fővárosban, Stockholmban. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoZacher Gábor: "Mindannyian ugyanolyan gyarló emberek vagyunk"http://www.life.hu/sztarok/20160428-zacher-gabor-toxikologus-szerint-nincs-megkulonboztetes-a-detoxban.htmlAz ország legismertebb toxikológusát, Zacher Gábort a Nagyszínpad Tehetségmuatatón kapta mikrofonvégre a Life.hu riportere, akinek többek közt elárulta, megkülönböztetett figyelmet élveznek-e az ismert emberek a detoxban, illetve arról is mesélt, hogy minden probléma a harmadik ital után kezdődik. TV + Sztárok--Victoria Beckham nem szeretett Spice Girls-tag lennihttp://www.life.hu/sztarok/20160428-victoria-beckham-enekesno-es-divattervezo-nem-erezte-jol-magat-a-spice-girls-lanycsapatban.htmlMinden idők egyik leghíresebb lánybandájának egykori menedzsere szerint Victoria sosem érezte magát jól énekesnőként, és a divatban talált rá igazán önmagára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.