Mindenkit lepipált a 78 éves Jane Fonda

Forrás: AFP/Chris Delmas -
fashion week színésznő öregedés Jane Fonda fiatalosság szépség stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jane Fondán nem fog az idő vasfoga, és akár 15 éves is simán letagadhat valódi korából.

Valószínűleg nem egy nő álmodozik arról, hogy olyan szép és méltóságteljesen fog megöregedni, mint Jane Fonda. A 78 éves színésznő a mai napig tündököl minden nyilvános eseményen, mint ahogyan például a napokban is tette egy sorozat bemutatóján. Nézd meg, hogyan ragyogott túl mindenkit a hollywoodi sztár:

Forrás: AFP/Chris Delmas

Jane Fonda, aki korábban étkezési zavarokkal küzdött, egy korábbi szakértői vélemény szerint szinte biztos, hogy plasztikai műtétek sorának vetette alá magát, hogy megőrizze fiatalosságát. Szépészeti beavatkozások ide vagy oda, az eredmény lenyűgöző.

Így partiznak a világ legbefolyásosabb emberei - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160429-heti-stilusmustra-szerepel-benne-nicki-minaj-fka-twigs-es-kate-hudson.htmlA hét legnagyobb eseménye a Time 100 gála volt, amelyen a legbefolyásosabb emberek vettek részt, közöttük természetesen celebek is. A heti kedvenceink mégsem erről a gáláról kerültek ki, hanem egészen más sztárpartikról. TrendAFPÍgy partiznak a világ legbefolyásosabb emberei - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160429-heti-stilusmustra-szerepel-benne-nicki-minaj-fka-twigs-es-kate-hudson.htmlA hét legnagyobb eseménye a Time 100 gála volt, amelyen a legbefolyásosabb emberek vettek részt, közöttük természetesen celebek is. A heti kedvenceink mégsem erről a gáláról kerültek ki, hanem egészen más sztárpartikról. TrendAFPVadítóan néz ki Elizabeth Olsenhttp://www.life.hu/trend/20160429-elizabeth-olsen-szinesznorol-dogos-kep-keszult-vaditoan-nez-ki.htmlAz Olsen-ikrek húga szerencsére nem csont és bőr, és még csak plasztikai műtéteknek sem esett az arca áldozatul, így bátran lehet benne gyönyörködni. Van is min! TrendOrigoHogy lehet Kim Basinger még 62 évesen is ilyen istennő?http://www.life.hu/trend/20160429-kim-basinger-62-evesen-is-bombazo-letagadhatna-15-evet-egy-istenno.htmlHihetetlen, hogy a színésznő szinte semmit nem öregedett az elmúlt években. Még mindig egy bombázó! TrendOrigoMaszkok, szérumok, esszenciák – A bőrmegújítás új dimenziójahttp://www.life.hu/trend/20160427-a-bormegujitas-uj-dimenzioja.htmlMelyek a leghatásosabb újdonságok a szépségápolás terén? Mi a legjobb megoldás a különböző bőrtípusokra? A bőrmegújítás új dimenzióiba Larion Oscar avat be benneteket. Trend--Iszak Eszti szinte felismerhetetlen - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160428-iszak-eszti-szinte-felismerhetetlen-lett-hippi-oltozekben.htmlErős sminkben és bohókás, laza szerelésben fotózák Iszak Esztit, akire első pillantásra rá sem ismertünk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.