Úristen! Nem lehet ráismerni Várhegyi Lucas Palmirára

frizura Várhegyi Lucas Palmira TV2 extrém Rising Star afro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star győztese frizurát váltott, ám nem akármilyen lett a haja, szinte rá sem lehet ismerni a fiatal lányra!

Palmira a hosszú afro tincsekeit mikrofonfrizurára cserélte - ez ám a bevállalós váltás! Úgy tűnik, az énekesnő megunta a hosszú csajos hajfonatokat, ám ez a retróhaj is jól áll neki.

Forrás: Instagram/Várhegyi Lucas Palmira
Ez a lány megmutatja hogyan csalj le pár kilót a fotókonhttp://www.life.hu/trend/20160506-iskra-lawrence-megmutatja-hogyan-csalj-le-par-kilot-a-fotokon.htmlA plus-size modellnek, Iskra Lawrencenek hála most már mi is tudjuk, hogyan csalhatjuk le photoshop nélkül azt a fránya pár kilót. Ám Iskra igazi célja az volt, hogy megmutassa a valóságot a sok behúzott has, beállított világítás, és a kicsavarodott póz mögött. TrendOrigoPasztell álmok – Öltözz fagyiszínekbe!http://www.life.hu/trend/20160505-pasztell-almok-oltozz-fagyi-szinekbe.htmlEgy forró nyári napon nincs is jobb választás a fagyiszíneknél. A pasztellsárga, a derűs kék, a rózsakvarc, a barackos árnyalatok, a mentazöld mind a nyár szívmelengető színei, üdeséget, könnyedséget kölcsönöznek viselőinek. TrendOrigoHidrogénszőke sörénnyel pózol Szecsődi Kari - Hatalmas változáson ment át az énekeshttp://www.life.hu/trend/20160505-szecsodi-kari-transznemu-enekes-hatalmas-hidrogenszoke-sorenyt-novesztett.htmlA transznemű énekes hosszú szőke hajjal és csókos szájjal pózolt közösségi oldalán. Felidéztük, miként nézett ki az előadó, amikor még fiúként ismerhettük meg a Megasztárban. Kijelenthetjük: nincs olyan magyar celeb, aki ilyen sokat változott volna az évek alatt, mint ő. Trend--Madonna nem fél kikövezni az utat a többi nőnekhttp://www.life.hu/trend/20160505-madonna-met-galan-viselt-ruhaja-kiverte-a-biztositekot-visszavagott-a-kritizaloknak.htmlAz énekesnő kiverte a biztosítékot azzal a ruhával, amiben a Met-gálán megjelent. Mindenki bírálta hiszen feneke, és melle is bőven kilátszott a darabból. Madonna visszavágott a kritizálóknak. Trend--Diana nyomdokaiba lépett Katalin hercegné - De melyiküké a jobban sikerült címlapfotó?http://www.life.hu/trend/20160504-katalin-hercegne-es-diana-hercegne-brit-vogue-magazin-cimlapfotoja-melyikuke-a-jobb.htmlVilmos herceg neje vagy édesanyja állja meg a helyét címlaplányként? Szavazz! Trend--Ismét Cannes-ba készül Palvin Barbarahttp://www.life.hu/trend/20160504-palvin-barbara-modell-ismet-keszult-a-cannes-i-filmfesztivalra.htmlA magyar modell immár ötödik alkalommal léphet a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegére. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.