A nigériai kenyérárus lány története: az utcán sétálgatott, aztán véletlenül modell lett

Forrás: Bored Panda -
modell tündérmese szerződés Nigéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hallottunk már megdöbbentő történeteket arról, hogy véletlenszerűen, egy buszmegállóban, vagy egy étteremben fedezték fel a szupermodelleket, de a nigériai Olajumoke Orisaguna sztorija tényleg mesébe illő.

A brit énekes, Tinie Tempah és az őt kísérő fotós, Ty Bello Nigériában dolgoztak egy fotósorozaton, amikor az egyik képbe

véletlenül belesétált Olajumoke Orisaguna.

Forrás: Bored Panda

A nő nemcsak a feje búbján egyensúlyozott több tucat kenyér miatt nyújtott különleges látványt, hanem a szépsége is megragadta Bello figyelmét, olyannyira, hogy később úgy döntött, megkeresi. Kiposztolta a képet Instagramra, és ezt írta mellé:

"Ki ez a nő? Mindenki azt hiszi, hogy modell...Milyen tökéletes véletlen."

Szerencsére sikerült rábukkanni a nőre, akiről - mint kiderült - 27 éves, kétgyermekes édesanya. Azonnal el is készült egy fotósorozat a gyönyörű utcai árusról, Olajumoke Orisaguna pedig azóta már

hivatalos modellszerződést is kapott.

Forrás: Bored Panda

Ha kíváncsiak vagytok Olajumoke többi képére, akkor itt megnézhetitek őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.