Ilyen szörnyű szépségbakit még nem láttál - Fotó!

frizura ijesztő fotó lány hajfestés szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 16 éves Courtney Andrews szeretett volna egy kicsit változtatni a frizuráján. Az eredmény azonban döbbenetesre sikeredett. 

A fiatal lány megkérte az anyukáját, hogy vegyenek egy DIY ombré hajfestő készletet. Courtney nem próbálta ki a terméket egy kisebb területen, és ezzel bizony nagy hibát vétett: 10 perc után égető fájdalmat érzett, mivel a haja hihetetlenül felforrósodott - írja a The Sun.

Forrás: Dreamstime

A tincsei nagy része súlyosan károsodott, sőt a hajkefével együtt lényegében leesett a fél hajkoronája. Az ijesztő látványról egy fotót azonnal elküldött a forgalmazónak is, aki felajánlotta, hogy segít a fiatal lányon. A fotóért kattints ide!

A legdrágább ékkő, ami soha nem megy ki a divatból – De mióta és miért imádjuk a gyémántot?http://www.life.hu/trend/20160512-a-gyemant-soha-nem-megy-ki-a-divatbol.htmlTöbb száz éves hagyománya van annak, hogy a férfiak ékszereket ajándékoznak a hölgyeknek, hogy elnyerjék választottjuk szívét. Különösen igaz ez a megállapítás az eljegyzési gyűrűkre. Az, hogy erre a különlege alkalomra különleges gyűrűvel készülnek, már a középkor óta így van. Trend--Bájos kislánnyá változik smink nélkül Gwen Stefanihttp://www.life.hu/trend/20160517-gwen-stefani-enekesno-smink-nelkul.htmlWow! Kevesen mondhatják el magukról, hogy pucér arccal ilyen csodásan festenek, mint Gwen Stefani. Trend--Öregasszonyok, ronda szabások, divatkatasztrófák – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160512-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kate-hudson-jennifer-lawrence-ryan-gosling-justin-timberlake.htmlA divat világában a hét legjobban várt eseménye a cannes-i filmfesztivál nyitó napja volt. Szerencsére, vagy most éppen szerencsétlenségünkre, más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak, ahol nagy meglepetések voltak. TrendAFPTe mennyire mennél messze a szépségért? A mindennapos borotválkozás még belefér?http://www.life.hu/trend/20160510-az-apolt-no-az-arcat-is-naponta-borotvalja.htmlMeglepő szépségápolási trend van elterjedőben, amelynek egyre több a híve. A sima, szőrtelen bőr a nőknél már hosszú ideje kötelező elvárás, ám a legújabb divathóbort szerint az ápolt nő minden napot azzal kezd, hogy az arcát is alaposan leborotválja. Trend--A hónap sminktrükkje: a smaragdzöld ragyogáshttp://www.life.hu/trend/20160505-a-honap-sminktrukkje-a-smaragdzold-ragyogas.htmlA szezon krémes textúrái közül most a luxusfényben úszó magnetizáló smaragdzöldé a főszerep.Káprázatosan kiemeli a szemszínt, valamint ellenállhatatlan ragyogással tölti fel a szemet, így mágnesként vonzza a fürkésző tekinteteteket. TrendOrigoJennifer Lawrence csipkés melltartóban bulizott - Szexi fotó! http://www.life.hu/trend/20160510-jennifer-lawrence-csipkes-fekete-melltartoban-ment-bulizni-foto-a-sztarrol.htmlA színésznőt Londonban kapták lencsevégre, miután távozott az X-Men: Apokalipszis című film sajtóbulijáról. A dögös híresség nem vitte túlzásba az öltözékét. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.