Mi történt? Jennifer Lopez sosem volt ennyire ijesztő

fotó énekesnő szett Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös énekesnő biztosan megfogalmazott magában pár szidalmat, miután meglátta a róla készült felvételeket. 

Jennifer Lopez a minap az NBC egyik bulijára volt hivatalos, ahol egy mustársárga, dekoltázsvillantó szettben jelent meg. Ám nem számolt a paparazzi fotósok tömkelegével, így sikerült igen fura felvételeket készíteni a hollywoodi díváról. Bár a 46 éves énekesnő így sem panaszkodhat, hiszen a kora ellenére még mindig elképesztően fest.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Abiy

Punk lázadás, új szépségideálok és a plasztika felfedezése – A szépség fogalma a 70-es évekbenhttp://www.life.hu/trend/20160517-mit-jelentett-a-szepseg-a-70es-evekben.htmlA 70-es évek rengeteg változást hozott a világban: a punk lázadás például olyan nagyhatású tervezőt adott a világnak, mint Vivienne Westwood. Közben új szépségideálok is születtek, mint Farrah Fawcett, Diana Ross és Cher. De a szájfény didalmenete is ekkor kezdődött, sőt, a kollagént és a szilikont is ekkore fedezték fel. Trend--Egymillióan imádják az Instagramon a széttetovált husis modellthttp://www.life.hu/trend/20160517-egymillioan-imadjak-az-instagramon-a-szettetovalt-duci-modellt.htmlTess kifejezetten büszke telt idomaira, és persze azt is élvezi, hogy egymás után kérik fel divatcégek. úgy mint a H&M, aminek egyik kampányában már találkozhattunk vele. TrendOrigoGázmaszk és Mad Max? Durva szerelésekkel sokkoltak a pekingi divathétenhttp://www.life.hu/trend/20160517-durva-szerelesekkel-sokkoltak-a-pekingi-divatheten.htmlHurrá! A pekingi divathéten is bemutatták legújabb kollekciókat, ennek hála elég figyelemfelkeltő gyöngyszemekkel futhattunk össze. Nézzük csak! Trend--Iráni modelleket vettek őrizetbe, mert fejkendő nélküli képek készültek rólukhttp://www.life.hu/trend/20160517-modelleket-es-divatiparban-dolgozo-embereket-vettek-orizetbe-iranban.htmlErkölcstelenséggel, és az iszlámellenes kultúra terjesztésével vádolnak 8 divatvilágban dolgozó embert, mert fejkendő nélkül szerepeltek Instagramon. TrendOrigoPirosító vs. bronzosító – Mikor melyiket használjuk?http://www.life.hu/trend/20160512-pirosito-vagy-bronzosito-mikor-melyiket-hasznaljuk.htmlNincs kőbe vésett szabály arra vonatkozólag, hogy a pirosítót, illetve a bronzosítót mikor használjuk, hiszen az egyéniségek és az igények eltérőek. De nézzük meg közelebbről ezeket a fantasztikus termékeket, amelyek segítségével formázhatjuk is az arcunkat, hogy még előnyösebben nézzünk ki. TrendOrigoCsillogás, elegancia és francia sikk – Ruhamustra Cannes vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160511-ruhamustra-a-69-cannesi-filmfesztivalrol.htmlIdén 69. alkalommal gyűlnek össze művészek és filmrajongók Cannes-ban. Az ünnepi filmszemle Woody Allen legújabb alkotásának vetítésével kezdődik, de csak miután bevonultak a sztárok a vörös szőnyegen. Lássuk, ezúttal milyen ruhakölteményeket választottak kedvenceink! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.