Csupasz mellbimbó és katasztrofális ruhaválasztások – Heti stílusmustra

Lara Stone Marion Cotillard kim kardashian Adriana Lima mustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hírt adtunk a cannes-i filmfesztivál nyitónapjáról és a szintén Cannes-ban rendezett amfAR-gáláról is, de ennyi celebparti és vörös szőnyeges esemény között újabb bakikról számolhatunk be a Riviéráról. 

Akik színt vittek az egyhangúságba

Szerencsére nem mindenki volt unalmas és szürke: Lara Lieto és Sharon Stone csodás színekben vonultak a vörös szőnyegen, ami mindkettőjüknek üde frissességet kölcsönzött.

Lara Lieto, Sharon Stone Forrás: AFP

Kinek áll jobban ez a csodás szín?

Akik a legnagyobbat hibázták

A modell, Lara Stone fekete csipkeruhája alatt méretes bugyit villantott. De ha ez még nem lenne elég, csak egy kicsit kell ránagyítani a képre, hogy tökéletesen látszódjon: a mellbimbóját meztelenül hagyta. A hét másik nagy csalódása Marion Cotillard, akin sehogyan sem állt, inkább csak lógott ez a furcsa összeállítás.

Lara Stone, Marion Cotillard Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

Akik hiába próbálkoztak, mégsem csillogtak

Kim Kardashian egy nude ruhát vett fel kristályokkal kirakott páncéljára. A két ruhadarab viszont nem igazán passzolt össze. Ahogy a modell, Lily Donaldson ruhája sem az ízléses csillogást hozta.

Kim Kardashian, Lily Donaldson Forrás: AFP

Kinek a csillogása ízléstelenebb?

Akik a legunalmasabbak voltak

Rengeteg outfitben láthattuk a modelleket Cannes-ban pózolni, de nem mindig hozták a legjobb formájukat, ahogy Adriana Lima és Toni Garrn sem, akiket unalmas ruhában is lencsevégre kaptak.

Adriana Lima, Toni Garrn Forrás: AFP

Kinek a ruhája unalmasabb?

Borotva, gyantázás, végleges szőrtelenítés – Hitek és tévhitek a szőrrőlhttp://www.life.hu/trend/20160519-hitek-es-tevhitek-a-szorrol.htmlTényleg erősebbek lesznek a szőrszálak a borotválástól? Tényleg végleges a végleges szőrtelenítés? A nadrág valóban kikoptatja a szőrt? Most eláruljuk, melyek a legnagyobb tévhitek a szőrről! Trend--Nyílt levél a melltartómhoz – Avagy egy kis mellű nő kálváriájahttp://www.life.hu/trend/20160518-ezert-nem-hordok-melltartot-kis-mellukent.htmlTe is ismered az érzést, amikor egy hosszú nap után otthon végre leveheted a melltartódat? Vagy azt, amikor a nyári forróságban alig várod, hogy megszabadulhass a szorításából? Olvasd el egy kis mellű lány vallomását, aki örökre felhagyott a melltartóba csomagolt élettel. TrendOrigoPunk lázadás, új szépségideálok és a plasztika felfedezése – A szépség fogalma a 70-es évekbenhttp://www.life.hu/trend/20160517-mit-jelentett-a-szepseg-a-70es-evekben.htmlA 70-es évek rengeteg változást hozott a világban: a punk lázadás például olyan nagy hatású tervezőt adott a világnak, mint Vivienne Westwood. Közben új szépségideálok is születtek, mint Farrah Fawcett, Diana Ross és Cher. De a szájfény diadalmenete is ekkor kezdődött, sőt, a kollagént és a szilikont is ekkor fedezték fel. Trend--5 tipp, hogyan lassítsd le a bőröd öregedéséthttp://www.life.hu/trend/20160517-igy-lassitsd-le-a-borod-oregedeset.htmlA szép és ápolt arc éveket fiatalít az emberen, ezért nagyon megéri odafigyelni arra, hogy mivel ápolod a bőrödet. Hidd el, ha vigyázol rá, üdeséggel és fiatalos kisugárzással fogja meghálálni. TrendOrigoA legdrágább ékkő, ami soha nem megy ki a divatból – De mióta és miért imádjuk a gyémántot?http://www.life.hu/trend/20160512-a-gyemant-soha-nem-megy-ki-a-divatbol.htmlTöbb száz éves hagyománya van annak, hogy a férfiak ékszereket ajándékoznak a hölgyeknek, hogy elnyerjék választottjuk szívét. Különösen igaz ez a megállapítás az eljegyzési gyűrűkre. Az, hogy erre a különleges alkalomra különleges gyűrűvel készülnek, már a középkor óta így van. Trend--Angelina-arcot szeretnék... – Sztárok, akiknek vonásaira vágynak a plasztikáztatókhttp://www.life.hu/trend/20160510-sztarok-akiknek-vonasaira-vagynak-a-plasztikaztatok.htmlMíg régen a plasztikai sebészek megúszták egy egyszerű "teltebb ajkakat kérek" vagy "egy mérettel nagyobb melleket szeretnék" kérésekkel, manapság már más trend hódít: hírességek jellemzőit akarják a páciensek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.