Dezodort az arcbőrre? Veszélyes szépségtrükk terjed a világhálón

Forrás: Instagram -
arcbőr szépségtrükk smink internet vlogger dezodor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakértők szerint rendkívül káros lehet a bőrnek a sminktrükk, amelyet Shabnam Khawja szépségblogger ajánl lelkesen követőinek.

A népszerű beautyblogger, Shabnam Khawja Instagram oldalára feltöltött videójában bizonygatja, hogy nincs jobb megelőzés az arcbőr kifényesedése ellen, mint hogy alapozás előtt dezodorral kell bekenni az izzadásra hajlamos problémás területeket.

Forrás: Instagram

A Hello Giggles által megkérdezett szakértő, Nicole Darmanin szerint azonban óva int mindenkit attól, hogy a deóját az arcán használja ilyesmi célokra. Véleménye szerint a hónalj és az arc bőre teljesen másképp reagál erre a készítményre, és míg az egyiknél hasznos lehet és ártalmatlan, addig a másiknál csúnya irritációt, pórusok eltömődését és pattanásokat okozhat.

Egészségre veszélyes szépségtrükkök

A szépségért mindenre képesek vagyunk - sajnos szó szerint. Ám rengeteg szépséget ígérő módszer okoz átmeneti vagy akár egy életen át tartó károsodást, legyen szó az arcunkról, hajunkról, a mellünkről vagy akár a májunkról. Így a kezelések eredménye ráadásul sokkal rosszabb lehet, mint amilyen állapotban előtte voltunk. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Újra a régi! Visszakapta régi arcát a Dirty Dancing sztárja, Jennifer Greyhttp://www.life.hu/trend/20160520-jennifer-grey-a-dirty-dancing-sztarja-arca-ujra-a-regi-a-plasztikai-mutetek-utan.htmlA plasztikai műtétek miatt felismerhetetlenné vált színésznő a képek tanúsága szerint kezd újra régi önmagára hasonlítani. Trend--Hajcsavarókkal a fején érkezett a Vogue fotózásra Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160504-katalin-hercegne-hajcsavarokkal-a-hajaban-erkezett-a-vogue-fotozasra.htmlA magazin szerkesztői szerint Katalin igazi profiként viselkedett a divatanyag készítésekor, és mindenkit levett a lábáról természetességével. Trend--Koppintás volt Katalin hercegné esküvői ruhája? Beperelték a tervezőjéthttp://www.life.hu/trend/20160426-bepereltek-alexander-mcqueent-divattervezot-katalin-hercegne-eskuvoi-ruhaja-miatt.htmlPert indított Alexander McQueen ellen egy menyasszonyi ruhatervező, aki szerint a divatház ellopta, és Katalin hercegné híres menyasszonyi ruháján alkalmazta az ötleteit. Trend--Susan Sarandon ismét a melleivel kérkedik Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20160520-susan-sarandon-szineszno-melleivel-kerkedik-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlAz Oscar-díjas színésznő újabb mélyen dekoltált ruhával örvendeztette meg a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegét. Trend--29 éves lett az egyik legsikeresebb magyar modell - Boldog szülinapot, Mihalik Enikő!http://www.life.hu/trend/20160511-mihalik-eniko-magyar-modell-29-eves-lett.htmlÁllítólag nem tervezte, hogy modell lesz, mára azonban az egyik legkeresettebb a szakmában. Május 11-én ünnepli születésnapját a békéscsabai szépség. TrendOrigoKim Kardashiannak húgától, Kylie Jennertől kell tanulnia lassan a szexiskedésthttp://www.life.hu/trend/20160511-kylie-jenner-valosagsow-sztar-fekete-borruhaban-szexiskedik.htmlFeszes bőrruha és merész dekoltázs: alig hisszük el, hogy a Kardashian-Jenner família üdvöskéje még csak 18 éves. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.