3 trükk a tökéletes bőrért

Forrás: Thinkstock -
bőr tippek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába múlt el a problémás tinikor, még mindig küzdesz a bőrhibákkal? Három csodaszer végleg elmulasztja őket. Eláruljuk, mik ezek! 

Teafaolaj

Ez egy nagyon erős természetes gyógyír antibakteriális hatásának köszönhetően. Vigyázz, hogy olyan olajat használj, ami 100%-os tisztaságú. Pár cseppet hígíts fel egy kevéske vízzel, majd ebbe márts egy vattapamacsot, és tedd a pattanásodra! Nagyon gyorsan leszárítja, és az illata is frissítő.

Forrás: Thinkstock

Citrom

Friss és szép lesz a bőröd, ha hetente egyszer (többször nem kell!) egy félbevágott citrommal átdörzsölöd. Nemcsak a pattanásokat űzi el, hanem a pattanások után maradt barnás foltokat is eltünteti.

Tojásfehérje

A tojásfehérje csodás fegyver a pattanások ellen! Kitűnő arcmaszk készíthető belőle, főként zsíros bőrűeknek ajánlom. Annyi az egész, hogy egy kis tojásfehérjét felverünk (nem kell nagyon, ha egy picit már habos az jó), és az egészet felkenjük az arcunkra. 10 percig pihenünk, majd lemossuk. Ragyogó lesz a bőrünk azonnal!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.