4 tipp, hogy a tiéd legyen a legszebb haj

Forrás: Thinkstock -
haj hajmosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye nincs is bosszantóbb az állandóan zsírosodó hajnál? Lehet, hogy rossz a hajmosási technikád, vagy nem a megfelelő kozmetikumokat használod, ha ezzel a problémával küzdesz.  

Ne mosd meg mindennap!

Legszívesebben naponta megmosnád a hajad, mert állandóan zsírosnak érzed? Pont ez a baj! A túl gyakori mosás miatt csak még több olajat termel a fejbőröd. Maradj a heti két, maximum három alkalomnál, és ezt sose lépd túl!

Forrás: Thinkstock

Száraz sampon, a megmentő.

Egy napot hosszabbíthatsz a két mosás közti időszakon, ha beveted ezt a szuper trükköt. Ha teheted, a spray-s verzió mellett dönts a poros helyett, mert sokkal könnyebb eloszlatni.

Balzsamból csak keveset!

Ugye, eszedbe sem jut a hajtövedre balzsamot, pakolást tenni? Attól lesz csak igazán zsíros a haj. Ezek a termékek kifejezetten a hajhosszra és a végekre vannak kifejlesztve, ne tedd a fejbőrödre, mert csak elnehezíti a hajad. A kifejezetten fejbőrre használatos pakolásoknál persze más a helyzet, azok nem ártanak a fejbőrödnek.

Forró vizet csak a kopaszra, de ne a hajra!

Túl hideg vízzel sem ajánlatos hajat mosni, de a túl forró is kifejezetten kerülendő, mert csak beindítja a zsírosodást.

Csupasz mellbimbó és katasztrofális ruhaválasztások – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160520-stilusmustra-szerepel-benne-lara-stone-marion-cotillard-kim-kardashian-adriana-lima.htmlHírt adtunk a cannes-i filmfesztivál nyitónapjáról és a szintén Cannes-ban rendezett amfAR-gáláról is, de ennyi celebparti és vörös szőnyeges esemény között újabb bakikról számolhatunk be a Riviéráról. TrendAFPKorda György szerint a selyemöltöny hiányzott Freddie-rőlhttp://www.life.hu/trend/20160522-korda-gyorgy-szerint-a-selyemoltony-hianyzott-freddierol.htmlA mindig elegáns Korda Gyuri bácsi szerint Freddie produkciója jó volt, de egy-két dologra jobban kellett volna figyelni.TrendOrigoÖrdög Nóra új frizurát és álomszép ruhakölteményt villantotthttp://www.life.hu/trend/20160521-ordog-nora-musorvezeto-uj-frizurat-es-alomszep-ruhakoltemenyt-villantott-a-kismenokben.htmlNem mindennapi külsővel állt színpadra a Kismenők népszerű műsorvezetője. Ördög Nórának ugyanis nem csak a ruhaválasztása, de a haja is csodálatosra sikeredett.TrendSmink nélkül, kócos hajjal állt kamera elé Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/trend/20160520-bencsik-tamara-smink-nelkul-az-enekesno-igy-ebred-fel-reggelente-foto.htmlA Megasztár egykori versenyzőjének új képét látva teljesen elképedtünk. Az énekesnő is beállt azoknak a celebnőknek a sorába, akik szívesen mutogatják magukat mindenféle cicoma nélkül. TrendOrigoBorotva, gyantázás, végleges szőrtelenítés – Hitek és tévhitek a szőrrőlhttp://www.life.hu/trend/20160519-hitek-es-tevhitek-a-szorrol.htmlTényleg erősebbek lesznek a szőrszálak a borotválástól? Tényleg végleges a végleges szőrtelenítés? A nadrág valóban kikoptatja a szőrt? Most eláruljuk, melyek a legnagyobb tévhitek a szőrről! Trend--Vincent Cassel fölött is rendesen eljárt az időhttp://www.life.hu/trend/20160520-vincent-cassel-folott-is-rendesen-eljart-az-ido-megoregedett-a-szinesz.htmlA csaknem 50 éves francia színész sem olyan szívdöglesztő már, mint amilyen egykor volt. Az őszes szakáll még jobban öregíti. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.