Hoppá! Egy szépségblogger csúnyán beszólt a testkontúr mániásoknak

blog blogger smink szépség kontúrozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már az arc kontúrozásával kapcsolatban is megoszlanak a vélemények: míg egyesek ki sem lépnek az utcára az árnyékoló smink nélkül, addig mások ferde szemmel néznek Kim Kardashianra és a klónjaira. De mi a helyzet a testkontúrral? A most következő szépség blogger megmutatja!

A kontúrozós sminkről mindenkinek van véleménye, ahogy Chloe Morello, szépségbloggernek is. "Láttam egy videót az Instagramon, amiben egy lány a tarkóját kontúrozta, majd a rákövetkező héten egy másikat, aki a miniszoknyába bújtatott lábait festegette. Mindkettő nagy hatással volt rám. Nem tudtam abbahagyni a röhögést."

Forrás: Cloe Morello / Instagram

Chloe két sminkmestert és egy rakat alapozót hívott segítségül, majd két órán keresztül sminkelték a lány egész testét, az eredmény pedig valóban megdöbbentő! Ahogy egyetért ezzel Chloe is, és egy kis gúnyos mosollyal konstatálja, hogy igen, megéri minden egyes nap erre áldozni az időnket...

Persze az egészet viccnek szánták, Chloé arra próbálta felhívni a figyelmet, hogy nem kell mindent elhinni, amit a közösségi oldalakon látunk.

Lányok, végre egy jó hír! A borotválkozástól nem nő erősebben a szőrhttp://www.life.hu/trend/20160518-a-borotvalkozastol-nem-no-erosebben-a-szor.htmlA nem kívánatos szőrtől jobb megszabadulni, sokan pedig a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást, a borotvát választják, annak ellenére is, hogy sokak szerint így erősebb lesz a szőrzet. Nyugi! A szőr nem lesz sem erősebb, sem sötétebb attól, hogy gyakrabban borotválkozunk. TrendThinkstockLevetkőzött az egyik leghíresebb plus size modell, Tara Lynnhttp://www.life.hu/trend/20160513-levetkozott-az-egyik-leghiresebb-plus-size-modell-tara-lynn.htmlImádjuk az olyan hús-vér nőket, mint Tara Lynn, akinek nincs mit szégyellnie egy szál semmiben sem, hiszen gyönyörű. TrendOrigoA nigériai kenyérárus lány története: az utcán sétálgatott, aztán véletlenül modell letthttp://www.life.hu/trend/20160510-teljesen-veletlenul-lett-modell-a-nigeriai-kenyerarus-lany.htmlHallottunk már megdöbbentő történeteket arról, hogy véletlenszerűen, egy buszmegállóban, vagy egy étteremben fedezték fel a szupermodelleket, de a nigériai Olajumoke Orisaguna sztorija tényleg mesébe illő. TrendOrigoA nigériai kenyérárus lány története: az utcán sétálgatott, aztán véletlenül modell letthttp://www.life.hu/trend/20160510-teljesen-veletlenul-lett-modell-a-nigeriai-kenyerarus-lany.htmlHallottunk már megdöbbentő történeteket arról, hogy véletlenszerűen, egy buszmegállóban, vagy egy étteremben fedezték fel a szupermodelleket, de a nigériai Olajumoke Orisaguna sztorija tényleg mesébe illő. TrendOrigoÜgyvéd volt, de inkább felmondott, hogy az Instagram legszexibb nője lehessenhttp://www.life.hu/trend/20160513-pia-muehlenbeck-ugyved-volt-ma-pedig-o-az-instagram-legszexibb-noje.htmlPia Muehlenbeck egy évvel ezelőtt még ügyvéd volt egy vállalatnál, de elege lett. Otthagyta az egészet, majd blogolni kezdett, ma pedig már több mint 1 millióan követik az Instán! Mondjuk a képeit elnézegetve érthető... TrendOrigoBódi Sylvi kerekded popsit villantotthttp://www.life.hu/trend/20160404-bodi-sylvi-kerekded-popsit-villantott.htmlA modell hajótúrán vett részt tengeti, és természetesen egy szexi fotóval is meglepte rajongóit. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.