Nemcsak szexi, hanem már vicces is: Victoria Beckham megmutatta új, ruhátlanabb oldalát

Forrás: Elle Hong Kong -
fehérnemű divattervező Elle Magazin énekesnő Spice Girls Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham divattervező neje ezúttal a saját tervezésű fehérneműi kedvéért vetkőzött le, mi pedig ennek alkalmából megmutatjuk, mennyit változott az évek alatt az egykori Spice Girls-lány.

Több évvel a Spice Girls felbomlása után Victoria Beckham a mai napig tudja, hogyan tartsa magán közönsége figyelmét. Az egykori énekesnőről, aki manapság a divattervezésben igyekszik bizonyítani, a napokban jelent meg az itt is látható, hiányos öltözékű képek egyike:

Forrás: Elle Hong Kong

A Victoria saját tervezésű fehérneműit hivatottak bemutatni, mi azonban kaptunk az alkalmon, és megmutatjuk, hogyan is festett egykor Beckhamné, amikor még mindenki csak Victoria Adamsként és Posh Spice-ként ismerte:

Victoria Cannes-ban, 1997-ben Forrás: AFP/Pa

Fűszeres lányból divatikon: Victoria Beckham

Victoria Beckham mindössze húszévesen lett világsztár a Spice Girls csajokkal. Most, húsz évvel később azonban már elérte azt, hogy munkáját valóban elismerik - divattervezőként évek óta bebizonyítja, hogy volt értelme otthagynia a popszakmát. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.