menyasszonyi ruha menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria hétvégén mondta ki harmadszor a boldogító igent. A ruháját, amit Victoria Beckham tervezett, igencsak sok kritika érte: többen túl unalmasnak, túlságosan egyszerűnek találták. Az elmúlt években nemcsak az ő esküvői ruhája volt megosztó. Nézzük a legcsodásabb és legfurcsább celebmenyasszonyokat az elmúlt évekből.

Eva Longoria

Vagyis immáron Eva Bastón Mexikóban ment hozzá harmadik férjéhez, a tévémogul José Bastónhoz. A Victoria Beckham által tervezett ruhát sokan túl egyszerűnek gondolták, szerintünk azonban egy harmadik igenhez pont jól illik ez a letisztult fazon.

Forrás: HOLA! Magazine

Kate Moss

Neki sem az első esküvője volt. Ruháját John Galliano tervezte: a kreáció egy kis hippibeütést kapott, ami nagyon jól passzolt a modellhez.

Forrás: Northfoto

Amal Clooney

George Clooney felesége az esküvőjén is a klasszikus elegancia híve volt. Oscar de la Renta ruhája és hosszú fátyla az időtlen szépséget idézte.

Forrás: Hello! Magazine

Olivia Palermo

Olivia Palermo ruháján sokan megdöbbentek, szerintünk viszont telitalálat volt. A tüllszoknyához kasmírpulóvert vett fel, az egész szettet pedig egy Manolo Blahnik cipővel koronázta meg.

Forrás: Juan Patino Photography

Sofia Vergara

A világraszóló lakodalomra világraszóló menyasszonyi ruha dukál. Ezt jól tudta Sofia Vergara is, aki egy Zuhair Murad-kreációban mondta ki a boldogító igent Joe Mangeniellónak.

Forrás: Instagram/Sofia Vergara

Jessica Biel

Justin Timberlake felesége sokakat meglepett rózsaszín ruhájával, pedig nagyon jól állt neki ez a különc választás. A színésznő saját bevallása szerint a romantikus és a nőies vonalat akarta képviselni. A ruhát a tervezővel, Giambattista Vallival közösen álmodták meg.

Forrás: People

Angelina Jolie

Többévnyi együttlét és három közös gyermek után hivatalosan is összekötötte az életét Angelina Jolie és Brad Pitt. A nagy napon egy fényes hatású Versace ruhában vonult oltárhoz Angelina, akinek a fátylát gyermekei rajzai díszítették.

Forrás: People

Katalin hercegné

Az egész világ érdeklődve követte figyelemmel Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjét. Az Alexander McQueen divatház kreatív igazgatója, Sarah Burton fenséges ruhát tervezett a a királyi boldogító igenhez. Nagy hatású lett a kreáció: a hosszú csipkeujjak azóta divatba is jöttek.

Forrás: AFP

Anne Hathaway

Anne Hathaway Valentino esküvői ruhája is megosztó lett. A ruha szabása és a fejdísz is sokaknak csalódást okozott, míg mások álomszépnek titulálták.

Forrás: Vogue

Keira Knightley

A színésznő nem a pompára hajtott: egy egészen egyszerű Chanel tüllruhát és egy Chanel kabátkát viselt a nagy napon, ráadásul a cipője is lapos volt, és még a sminkre sem fektetett nagy hangsúlyt. A képet itt nézheted meg róla!

Melyik ruha tetszik legkevésbé?

Melyik ruha tetszik legjobban?

A csipkemániások éve lesz 2016 – Így legyél trendi menyasszony!

Gondoltad volna, hogy az évek óta tartó csipkeőrület még csak most tetőzik? 2016-ban még az eddiginél is több csipkeruhával találkozhatsz a szalonokban, de egyéb izgalmas trendek is várnak rád a következő esküvői szezonban. Nézzük, hogyan lehetsz divatos menyasszony!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.