Anne Hathaway ragyog a boldogságtól: ilyen egy boldog édesanya!

Anne Hathaway fotó színésznő szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű sztár szereplőtársaival együtt tündökölt az Alice Tükörországban című film hétfői premierjén Hollywood-ban. Micsoda szett! 

A 33 éves Anne Hathaway lassan két hónapja adott életet egy egészséges kisfiúnak. A jelek szerint a színésznőnek rettentő jót tett az anyaság, hiszen szinte ragyog a boldogságtól. Az általa viselt romantikus darabot nem más, mint Christopher Kane álmodta meg. A színes virág applikációkkal tarkított csíkos miniruha igazán kiemeli a sztár fantasztikus alakját, ami szinte semmit sem változott a szülés óta.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Íme, az első kép Anne Hathaway kisbabájáról

Hurrá! Végre megérkezett az első kép Anne Hathaway kisbabájáról, Jonathanről. A színésznőt és gyermekét Los Angeles utcáin kapták lencsevégre.
Így varázsolj üde külsőt egy átmulatott éjszaka utánhttp://www.life.hu/trend/20160525-igy-varazsolj-ude-kulsot-egy-atmulatott-ejszaka-utan.htmlEgy átmulatott éjszaka után próbálod kisminkelni magad? Mire kell ekkor figyelni? Várady Polett most elárulja! Trend--A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruhahttp://www.life.hu/trend/20160524-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. TrendAFPHová tűnt a jóképű Johnny Depp? Borzasztóan fest a sztár! http://www.life.hu/trend/20160524-johnny-depp-a-dogos-hiresseg-teljesen-lepukkant-szornyu-frizura-foto-a-sztarrol.htmlA színészt a jelek szerint már egyáltalán nem érdekli, hogyan fest, hiszen a legutóbb róla készült fotókon úgy néz ki, mint egy lepukkant tinédzser. Vajon mi történhetett? Trend--Sharon Stone szívesen járkál melltartó nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160524-sharon-stone-nem-viselt-melltartot-a-szineszno-engedte-hogy-igy-fotozzak.htmlTátva maradt a szánk az 58 éves színésznőtől! Bár sok sztár ennyi idősen nem vállalná be, Stone mégis bátran mászkált melltartó nélkül, egy szál pólóban a fotósok előtt. Trend--Újra plasztikáztatott Renee Zellweger! Már nem hasonlít régi önmagárahttp://www.life.hu/trend/20160524-renee-zellweger-ujra-plasztikaztatott-mar-nem-hasonlit-egykori-onmagara.htmlEnnél feszesebb már aligha lehetne a színésznő arca, ráncnak szinte nyoma sem látszik rajta. A 47 éves sztárnak most az ajkai is teltebbek lettek. Trend--3 trükk a tökéletes bőrérthttp://www.life.hu/trend/20160522-3-trukk-a-tokeletes-borert.htmlHiába múlt el a problémás tinikor, még mindig küzdesz a bőrhibákkal? Három csodaszer végleg elmulasztja őket. Eláruljuk, mik ezek! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.