Dukai Regina piros csíkosban is bombázó

csíkos modell szexi dögös Dukai Regina bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell egy különleges ruhakölteményben mutatta meg, hogy vékonyabb, mint valaha.

Dukai Regina tökéletes alakját, már nem nagyon lehet vékonyabbá és kívánatosabbá tenni, hiszen úgy fest, mintha egy szobrászművész tökéletesítené napról napra. A gyönyörű modell, ismét egy testhez simuló csodaruciban mutatta meg, milyen a tökéletes nő.

Forrás: Facebook/Dukai Regina
Így varázsolj üde külsőt egy átmulatott éjszaka utánhttp://www.life.hu/trend/20160525-igy-varazsolj-ude-kulsot-egy-atmulatott-ejszaka-utan.htmlEgy átmulatott éjszaka után próbálod kisminkelni magad? Mire kell ekkor figyelni? Várady Polett most elárulja! Trend--Ki volt az elmúlt évek legcsodásabb celebmenyasszonya? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20160525-az-elmult-evek-legcsodalatosabb-celebmenyasszonyai.htmlEva Longoria hétvégén mondta ki harmadszor a boldogító igent. A ruháját, amit Victoria Beckham tervezett, igencsak sok kritika érte: többen túl unalmasnak, vagy túlságosan egyszerűnek találták. Az elmúlt években nemcsak az ő esküvői ruhája volt megosztó. Nézzük a legcsodásabb és legfurcsább celebmenyasszonyokat az elmúlt évekből. TrendOrigoA legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruhahttp://www.life.hu/trend/20160524-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. TrendAFPSharon Stone szívesen járkál melltartó nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160524-sharon-stone-nem-viselt-melltartot-a-szineszno-engedte-hogy-igy-fotozzak.htmlTátva maradt a szánk az 58 éves színésznőtől! Bár sok sztár ennyi idősen nem vállalná be, Stone mégis bátran mászkált melltartó nélkül, egy szál pólóban a fotósok előtt. Trend--Nicole Kidman plasztikrémként ijesztgethttp://www.life.hu/trend/20160524-nicole-kidman-egyre-jobban-hasonlit-egy-szoborra-a-rengeteg-plasztikai-mutet-miatt.htmlAz idő előrehaladtával egyre több sztár fekszik kés alá, persze nincs is ezzel semmi gond, hiszen a sztárok világában a tökéletes kinézet elvárás. Ám vannak, akik többször ugranak be a kedvenc orvosukhoz, mint a sarki közértbe. Nicole Kidman is közéjük tartozik. Trend--Julianna Margulies még sosem tündökölt ennyire - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20160524-ilyen-volt-ilyen-lett-julianna-margulies-meg-sosem-tundokolt-ennyire.htmlHol van már a Vészhelyzetből megismert hatalmas loboncú, vastag szemöldökű nővér? Julianna Margulies 49 évesen stílusosabb és gyönyörűbb, mint valaha - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Hollywood Reporter számára készült legújabb címlapfotó, amelyen csak úgy tündököl a sztár! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.