Kate Hudson ilyen rosszul még soha nem nézett ki – Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra Kate Hudson Miranda Kerr Jude Law
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten már nem csodálhattuk a szebbnél szebb cannes-i nagy- és kisestélyiket, de azért így sem maradtunk vörös szőnyeges események nélkül, ráadásul a street style szettek is hoztak némi felüdülést.

A legrosszabb választások

Emilia Clarke a Mielőtt megismertelek európai premierjén viselte ezt a túlságosan merev alsórésszel kitalált kreációt, ami nem is igazán állt jól neki. A hét másik legrosszabbja Kate Hudson, akire egyenesen rá sem ismerünk. Nemcsak a ruha nem állt jól neki, a színésznő egész kisugárzása szokatlan.

Emilia Clarke és Kate Hudson Forrás: AFP

Ki nézett ki rosszabbul?

Legjobb street style szettek

Két kedvenc street style outfitünk a héten Miranda Kerr farmerszettje és Paige Butcher laza szerelése. Paige egyébként három hete adott életet első gyermekének, akinek az apukája Eddie Murphy.

Miranda Kerr és Paige Butcher Forrás: Northfoto

Kinek a stílusa jön be jobban?

Legjobb street style szettek pasiknál

Jude Law vagány, kalappal kiegészített öltözékét nagy rajongással fogadtuk a héten, de a Trónok harca sztárjának, Kit Haringtonnak is szerettük a laza szettjét.

Jude Law és Kit Harington Forrás: Northfoto

Melyik pasi stílusa tetszik jobban?

Kedvencünk

A színésznő, Holland Roden végre megmutatta, hogy egy hagyományos szabást is lehet nagyon mai, modern módon viselni. A printelt anyag és a kövekkel kirakott gallér izgalmas összhatást hoztak, és a narancssárga rúzs csak hab a tortán.

Holland Roden Forrás: Northfoto
A tökéletes megjelenés alapja: minden, amit tudni akartál az alapozókrólhttp://www.life.hu/trend/20160525-minden-amit-tudni-kell-az-alapozokrol.htmlHányféle alapozó létezik? Melyik arcbőrhöz melyik típus a legjobb? Larion Oscar sminkmester most mindent elárul, amit az alapozókról tudni akartál. TrendOrigoVidám manikűr pillanatok alatthttp://www.life.hu/trend/20160525-vidam-manikur-pillanatok-alatt.htmlEgyre több virág nyílik, egyre színesebb a világ, miért ne köszönhetnének vissza a ragyogó színek a körmeinkről is? Egy roppant egyszerűen és gyorsan elkészíthető, vidám manikűrt mutat most meg nektek Esztergályos Viki. Trend--A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruhahttp://www.life.hu/trend/20160524-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. TrendAFPMilliós ruhatárak és modellszerződések – Celebgyerekek, akik a szüleiknél is trendibbekhttp://www.life.hu/trend/20160524-ok-a-legtrendibb-celebgyerekek.htmlA híres szülők híres gyermekei sokszor már pár éves korukban igazi kis divatdiktátorokká válnak. Gondolj csak North West fehér tütüjére, ami az egész világsajtót bejárta, és mindenki olvadozva beszélt róla. Szüleik révén ezek a gyerekek egészen kicsi koruktól fogékonyak a divat iránt, ráadásul már ekkor a legnagyobb tervezők kreációit viselhetik. TrendOrigoBorotva, gyantázás, végleges szőrtelenítés – Hitek és tévhitek a szőrrőlhttp://www.life.hu/trend/20160519-hitek-es-tevhitek-a-szorrol.htmlTényleg erősebbek lesznek a szőrszálak a borotválástól? Tényleg végleges a végleges szőrtelenítés? A nadrág valóban kikoptatja a szőrt? Most eláruljuk, melyek a legnagyobb tévhitek a szőrről! Trend--Punk lázadás, új szépségideálok és a plasztika felfedezése – A szépség fogalma a 70-es évekbenhttp://www.life.hu/trend/20160517-mit-jelentett-a-szepseg-a-70es-evekben.htmlA 70-es évek rengeteg változást hozott a világban: a punk lázadás például olyan nagy hatású tervezőt adott a világnak, mint Vivienne Westwood. Közben új szépségideálok is születtek, mint Farrah Fawcett, Diana Ross és Cher. De a szájfény diadalmenete is ekkor kezdődött, sőt, a kollagént és a szilikont is ekkor fedezték fel. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.