3 egyszerű lépés, amellyel te is éveket fiatalodhatsz

öregedés szépség étel ráncok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépség belülről fakad - ez persze egy hatalmas közhely, de mégis tartalmaz néhány igazságot. Ha szépségápolásról van szó, nemcsak a nyugodt, stresszmentes lélek, de a változatos étrend is fontos szerepet játszik. Íme, néhány tipp a fiatalabb arcbőrért. 

Antioxidánsok

A vitaminok közül néhány igazi csodaszernek számít: ilyen az A-vitamin, a C- és az E-vitamin; az ásványok közül pedig a cink, a mangán-oxid, a réz és a szelén. Ide vehetjük még a Q-10 koenzimet is, mely csodásan lassítja a bőr öregedést. Ha adhatunk egy tippet, akkor fogyassz például minél több kivit: a magas C-vitamin-tartalma biztosítja a kollagén-termelést, ami az egyik legfontosabb bőrvédő fehérje.

Le a cigarettával!

A dohányzás nemcsak a tüdődet károsítja, de a bőrt is rendkívüli módon öregíti. A cigaretta egy igazi ráncgyár: megsemmisíti a bőrödben lévő kollagént és elastint! Sőt, a rossz vérkeringés miatt a cigarettázók bőre vékonyabb az átlagosnál, így hamarabb is veszít a rugalmasságából. A választás a te kezedben van!

Irány az ágy

Tévé kikapcs, lámpa leolt! Kutatások igazolják, hogy a hosszan tartó kialvatlanság magas vérnyomáshoz, szív- és érrendszeri problémákhoz, elhízáshoz, depresszióhoz, szellemi leépüléshez vezethet. Ez évekkel megrövidítheti az életünket! Sose aludj 8 óránál kevesebbet.

Forrás: Daily Mail

Már a leszállópálya sem menő, csak a teljes csupaszság – Szőrtrendek 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20160525-mar-a-leszallopalya-sem-meno-csak-a-teljes-csupaszsag-szortrendek-2016ban.htmlMíg a 80-as évek végéig a természetes szőrzet dominált, a 90-es években lassan elkezdtek kikopni a hosszú szőrszálak. Az elmúlt években pedig már a leszállópálya sem volt menő, habár egy-két naturalista híresség mindig megpróbálja visszacsempészni a szőrös évtizedeket. TrendOrigoA tökéletes megjelenés alapja: minden, amit tudni akartál az alapozókrólhttp://www.life.hu/trend/20160525-minden-amit-tudni-kell-az-alapozokrol.htmlHányféle alapozó létezik? Melyik arcbőrhöz melyik típus a legjobb? Larion Oscar sminkmester most mindent elárul, amit az alapozókról tudni akartál. TrendOrigoAnne Hathaway ragyog a boldogságtól: ilyen egy boldog édesanya! http://www.life.hu/trend/20160526-anne-hathaway-boldog-edesanya-a-sztar-nagyon-dogosen-fest-a-szules-utan-foto.htmlA gyönyörű sztár szereplőtársaival együtt tündökölt az Alice Tükörországban című film hétfői premierjén Hollywood-ban. Micsoda szett! TrendOrigoPirner Alma szexi bikiniben pózolthttp://www.life.hu/trend/20160526-pirner-alma-rudtanc-vilagbajnok-szexi-piros-bikiniben-pozolt.htmlA rúdtánc nagyasszonynál is beköszöntött a nyár és megmutatta, idén milyen piros fürdőruciban vadítja a pasikat a strandon. Trend--Julianna Margulies még sosem tündökölt ennyire - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20160524-ilyen-volt-ilyen-lett-julianna-margulies-meg-sosem-tundokolt-ennyire.htmlHol van már a Vészhelyzetből megismert hatalmas loboncú, vastag szemöldökű nővér? Julianna Margulies 49 évesen stílusosabb és gyönyörűbb, mint valaha - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Hollywood Reporter számára készült legújabb címlapfotó, amelyen csak úgy tündököl a sztár! TrendOrigoHoppá! Egy szépségblogger csúnyán beszólt a testkontúr mániásoknakhttp://www.life.hu/trend/20160523-chloe-morello-csunyan-gunyt-uzott-a-testsmink-maniasokbol.htmlMár az arc kontúrozásával kapcsolatban is megoszlanak a vélemények: míg egyesek ki sem lépnek az utcára az árnyékoló smink nélkül, addig mások ferde szemmel néznek Kim Kardashianra és a klónjaira. De mi a helyzet a testkontúrral? A most következő szépség blogger megmutatja! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.