Gyönyörű ruhában ment férjhez a királyi sarj, Lady Charlotte Wellesley

Forrás: Facebook/Vogue -
esküvő házasság királyi család Alejandro Santo Domingo Lady Charlotte Wellesley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű Íllora spanyol városban mondta ki a boldogító igent bankár férjének Viktória királynő leszármazottja, Charlotte Wellesley.

Szépséges, ejtett vállú Emilia Wickstead ruhában és elképesztően hosszú hímzett fátyolban esküdött örök hűséget Lady Charlotte Wellesley bankár vőlegényének, az amerikai-kokumbiai származású Alejandro Santo Domingónak szombaton a spanyol Granada északi részén, Íllorában.

Forrás: Facebook/Vogue

A Vogue magazin szerint a szertartás gyönyörű volt, a menyasszonynak egyedül a méretes fátylával akadtak gondok, amikor kiszállt az autóból. Édesapja, Charles Wellesley azonban szerencsére segítségére sietett, majd az örömapa az oltárhoz is maga kísérte lányát.

Az esküvőn olyan hírességek tették tiszteletüket, mint a szupermodell Eva Herzigova, James Blunt, aki a menyasszony unokatestvérének, Sofia Wellesley férje, a korábbi spanyol király, János Károly, illetve Camilla cornwalli hercegné.

Így szervezd meg az esküvődet a lehető legkevesebb pénzből

Az esküvő a nők életében különleges nap. Mindenki azt szeretné, hogy a nagy nap tökéletes és emlékezetes legyen - ám ennek nem kell feltétlenül egy vagyonba kerülnie. Eláruljuk, mely részleteken spórolhatsz, hogy életed legszebb napja ne a legdrágább legyen egyben - kattints ide a cikkért!

Dezodort az arcbőrre? Veszélyes szépségtrükk terjed a világhálónhttp://www.life.hu/trend/20160521-az-arcborre-kent-dezodor-veszelyes-szepsegtrukk-terjed-az-interneten.htmlSzakértők szerint rendkívül káros lehet a bőrnek a sminktrükk, amelyet Shabnam Khawja szépségblogger ajánl lelkesen követőinek. TrendOrigoLerobbant Mikulás lett Nick Nolte-bólhttp://www.life.hu/trend/20160531-nick-nolte-szinesz-nagyon-lepukkant-lett.htmlAnnak idején a világ egyik legszexisebb pasijaként tartották számon az akciósztárt, aki mára már csak árnyéka egykori önmagának. Trend--Palvin Barbi dekoltázsa le sem tagadhatná, hogy Cannes-ban vanhttp://www.life.hu/trend/20160519-palvin-barbara-modell-melyen-dekoltalt-es-kivagott-felsoben-jelent-meg-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA magyar modell melleit mindössze néhány csík ruhaanyag takarta el a vörös szőnyeget. Ez már Cannes! TrendOrigoBüszkén vállalja idomait Ashley Graham plus size modell - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160510-ashley-graham-plus-size-modell-extra-mini-ruhaban-egy-divatbemutaton.htmlMerész ruhában vonult végig egy újonnan indított plus size divatmárka kifutóján a világhírű modell. Trend--Kim Kardashiannak húgától, Kylie Jennertől kell tanulnia lassan a szexiskedésthttp://www.life.hu/trend/20160511-kylie-jenner-valosagsow-sztar-fekete-borruhaban-szexiskedik.htmlFeszes bőrruha és merész dekoltázs: alig hisszük el, hogy a Kardashian-Jenner família üdvöskéje még csak 18 éves. TrendOrigo29 éves lett az egyik legsikeresebb magyar modell - Boldog szülinapot, Mihalik Enikő!http://www.life.hu/trend/20160511-mihalik-eniko-magyar-modell-29-eves-lett.htmlÁllítólag nem tervezte, hogy modell lesz, mára azonban az egyik legkeresettebb a szakmában. Május 11-én ünnepli születésnapját a békéscsabai szépség. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.