Eva Longoriát legjobb barátnője, Victoria Beckham öltöztette az esküvőjén - Fotó!

Forrás: Instagram/ victoriabeckham -
esküvő fotó ruha Eva Longoria Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos színésznő még múlt héten, világsztárok gyűrűjében mondta ki a boldogító igent José Bastónnak. A lagzi előkészületeiről most újabb fotókat kaptunk a boldog arától. 

Eva Longoria Baston és a Beckham család évek óta baráti viszonyt ápolnak, így nem volt kérdés, hogy ki segít majd öltözködni az arának a nagy napon. Az eseményről mindketten az Instagramra posztoltak: az egyiken Victoria a barátnője szandálját igazgatja, a másikon pedig a menyasszonyi ruha cipzárját próbálja felhúzni.

Forrás: Instagram/ victoriabeckham

Forrás: Instagram/ Victoria Beckham

Eva Longoria már a mézesheteket tölti, erről fotót itt találhatsz!

Gyönyörű ruhában ment férjhez a királyi sarj, Lady Charlotte Wellesleyhttp://www.life.hu/trend/20160531-lady-charlotte-wellesley-ferjhez-ment-alejandro-santo-domingo-bankarhoz.htmlA gyönyörű Íllora spanyol városban mondta ki a boldogító igent bankár férjének Viktória királynő leszármazottja, Charlotte Wellesley. TrendOrigoDukai Regina szexi lapos hasat villantotthttp://www.life.hu/trend/20160524-dukai-regina-modell-lapos-hasat-villantott-egy-testhez-simulo-hofeher-ruhaban.htmlSzűk, testhez simuló fehér ruhacsodában mutatta meg a modell tökéletes alakját. Trend--Vidám manikűr pillanatok alatthttp://www.life.hu/trend/20160525-vidam-manikur-pillanatok-alatt.htmlEgyre több virág nyílik, egyre színesebb a világ, miért ne köszönhetnének vissza a ragyogó színek a körmeinkről is? Egy roppant egyszerűen és gyorsan elkészíthető, vidám manikűrt mutat most meg nektek Esztergályos Viki. Trend--A tökéletes megjelenés alapja: minden, amit tudni akartál az alapozókrólhttp://www.life.hu/trend/20160525-minden-amit-tudni-kell-az-alapozokrol.htmlHányféle alapozó létezik? Melyik arcbőrhöz melyik típus a legjobb? Larion Oscar sminkmester most mindent elárul, amit az alapozókról tudni akartál. TrendOrigoAnne Hathaway ragyog a boldogságtól: ilyen egy boldog édesanya! http://www.life.hu/trend/20160526-anne-hathaway-boldog-edesanya-a-sztar-nagyon-dogosen-fest-a-szules-utan-foto.htmlA gyönyörű sztár szereplőtársaival együtt tündökölt az Alice Tükörországban című film hétfői premierjén Hollywood-ban. Micsoda szett! TrendOrigoMilliós ruhatárak és modellszerződések – Celebgyerekek, akik a szüleiknél is trendibbekhttp://www.life.hu/trend/20160524-ok-a-legtrendibb-celebgyerekek.htmlA híres szülők híres gyermekei sokszor már pár éves korukban igazi kis divatdiktátorokká válnak. Gondolj csak North West fehér tütüjére, ami az egész világsajtót bejárta, és mindenki olvadozva beszélt róla. Szüleik révén ezek a gyerekek egészen kicsi koruktól fogékonyak a divat iránt, ráadásul már ekkor a legnagyobb tervezők kreációit viselhetik. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.