Király Linda gyönyörű csipkeruhában tündökölt

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
esküvő Király Linda menyasszony Miami csipkeruha vendég
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy esküvőre utazott Miamiba, ahol akár ő is lehetett volna a menyasszony.

Király Linda Amerikában barátai esküvőjén vett részt, ahová egy lenyűgöző ruhakölteményben érkezett. Az énekesnő még nem tervezi a saját lagziját, de öccse, Benjámin márciusi esküvőjén, illetve most Lauren és Jonny nevű barátai ceremóniáján örömmel vendégeskedett.

Forrás: Facebook/Király Linda
Íme, a nagy ciciteszt: mi történik, ha egy napra hatalmas melleket kapunk? http://www.life.hu/trend/20160531-mi-lenne-ha-egy-napra-sokkal-nagyobb-mellunk-lenne.htmlHelin Jung újságíró úgy döntött, hogy normál méretű kebleit egy napra E kosarakra cseréli. Nem plasztikai sebészhez fordult, hanem inkább Kylie Jenner trükkjét vetette be: push-up melltartó, csirkeszelet, tapasz, és persze egy kis smink a tökéletes árnyékoláshoz. Milyen tapasztalatokkal zárta a napot? Íme! TrendOrigoÍgy önt önbizalmat magába Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20160601-igy-ont-onbizalmat-magaba-ashley-graham-a-plus-size-modell.htmlMég a szupermodelleknél is előfordul, hogy nem érzik magukat csodálatosnak. A plus size csillag elárulta, hogy ő hogyan szokott túljutni ezeken a mélypontokon. Trend--Meglepő! Cameron Diaz bevallotta, hogy támogatja a botoxothttp://www.life.hu/trend/20160531-cameron-diaz-bevallotta-hogy-tamogatja-a-botoxot.htmlA színésznő szerint ezeket a termékeket azért alkották meg, hogy az emberek jól érezzék magukat. Ha segít, akkor nem lehet ítélkezni. TrendOrigoSchobert Norbi hatalmas divatbakija kiszúrta a szemünkethttp://www.life.hu/trend/20160529-schobert-norbi-a-tv2-nagy-duett-szereploje-hatalmas-divatbakija-kiszurt-a-szemunket.htmlA Nagy Duett vasárnapi adásában DJ BoBo bőrébe bújt a fitneszguru, aki a fáraójelmezhez borzalmas szandált választott.....ez az, amit nem szerettünk volna látni! Trend--Így emelheted ki az arcod legszebb vonásaithttp://www.life.hu/trend/20160525-rejtsd-el-elonytelen-es-emeld-ki-elonyos-vonasaidat-highlighterrel.htmlOrigoKate Hudson ilyen rosszul még soha nem nézett ki – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160527-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kate-hudson-jude-law-miranda-kerr.htmlA héten már nem csodálhattuk a szebbnél szebb cannes-i nagy- és kisestélyiket, de azért így sem maradtunk vörös szőnyeges események nélkül, ráadásul a street style szettek is hoztak némi felüdülést. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.