17 éves magyar lány lett Eurázsia legszebbje!

Forrás: Facebook/Mihályfi Liza -
Eurázsia Miss Eurasia szépségkirálynő Mihályfi Liza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihályfi Liza tizenhét évesen, életében először ült repülőn, négy héten át pedig egyedül készült fel, majd nyerte el a Miss Eurasia 2016 címet.

A pápai gimnazistalány elmondta, a másfél milliós pénzdíjára egyelőre vár – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Mihályfi Liza

„Életemben először ülhettem repülőn és először utaztam a szüleim nélkül hosszabb időre. Természetesen féltett a családom, de úgy voltunk vele mindannyian, ez a felnőtté válás felé vezető út egyik jelentős lépcsőfoka. Harminchét ország képviselője közt közel négy hetet töltöttünk a felkészüléssel, mindenki angolul beszélt, így a nyelvet is gyakorolhattam. Az indiai lány volt a szobatársam, nagyon jól kijöttünk. Édesanyám a döntőre utazott csak ki. Amikor a legjobb tizenötbe kerültem, már reménykedtem a szép eredményben. Végül kimondták a nevem" – mosolygott Liza, aki az ötezer dolláros nyereményét egyelőre nem kapta meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.