Tanulj tőlük! Így szurkolnak a francia nők

Forrás: AFP/FRANCK FIFE/Franck Fife -
foci EB 2016 nők szurkolás Franciaország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel egy hete focilázban égünk. Szabadtéri helyszíneken és otthon is szívesen nézünk meccset, és persze lelkesen drukkolunk a magyaroknak. Te is szállj be az őrületbe, és lesd el a francia nőktől, hogyan kell igazán elkötelezett szurkolónak lenni! 

Nemcsak a szívükkel és a lelkükkel, hanem a külsejükkel is lelkesítenek, és nem félnek attól, hogy furcsán festenek, egyszerűen bevállalják, és kész.

Forrás: AFP/Franck Fife

Ha a bíró ellenük fúj, azt bizony szóvá teszik.

Forrás: AFP/Valery Hache

Nem félnek kiereszteni a hangjukat.

Forrás: AFP/Jean-Sebastien Evrard

Megkönnyezik a vereséget...

Forrás: AFP/Valery Hache

... és a győzelmet is!

Forrás: AFP/FRANCK FIFE/Franck Fife

A babákat már anyukájuk pocakjában is focidrukkernek nevelik.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Thomas Eisenhuth

Csókkal ünnepelnek!

Forrás: AFP/Miguel Medina

A francia nők szépségének öt titka

Laza sikk, csodás bőr, gyönyörű smink, tökéletes megjelenés – ez jellemzi a francia nőket, így nem is csoda, hogy mindenki kíváncsi rá, mitől ennyire ellenállhatatlanok. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Miért Beyoncé lett 2016 divatikonja? Íme, a legextrémebb szettjei!http://www.life.hu/trend/20160607-beyonce-lett-2016-divatikonja-bemutatjuk-legextremebb-szettjeit.htmlHétfőn este rendezték meg New Yorkban a Council of Fashion Designers of America (CFDA) nevű szervezet éves gáláját, ahol az amerikai divatipar legnagyobbjait díjazzák. Az év divatikonjának járó díjat is minden évben átadják, és ezúttal Beyoncé volt az a szerencsés, aki átvehette ezt a kitüntetést. De miért ő nyerte ezt a megtisztelő címet? Összeszedtük Beyoncé legextrémebb és legemlékezetesebb ruháit, amelyek hozzásegítették a díjhoz. Trend--Hosszú combok, dús idomok, szép formák – Ők a legdögösebb focistabarátnőkhttp://www.life.hu/trend/20160603-ok-a-legdogosebb-focistabaratnok-es-felesegek.htmlKisportolt test, sztárgázsi, luxuskörülmények – így élnek a világ leghíresebb focistái, akik mindezek mellett a világ legszebb nőivel randizgatnak. De kiknek vannak a legdögösebb barátnői? Íme! Trend--Te bevállalnád? Színes szempillák és szemöldök a legújabb trend!http://www.life.hu/trend/20160606-a-honap-sminktrukkje-szines-szemoldok-es-szempillak.htmlHa te is szereted a feltűnő, különleges hatásokat, akkor ki kell próbálnod a legújabb trendet. Itt a jó idő, nyitnak a szabadtéri bulizós helyek, vagyis ideje kitűnni a tömegből. A színes szemhéjfestéseket kis időre tedd félre, próbálj ki valami egészen újat, ragyogjon szivárványszínekben a szemöldököd és a pillád. Trend--Egyik divatbaki követte a másikat – Ruhamustra a CFDA-díjátadó gálárólhttp://www.life.hu/trend/20160607-stilusmustra-a-cfda-dijatado-galarol.htmlA Council of Fashion Designers of America (CFDA) nevű szervezet az amerikai divatipar legnagyobbjait díjazza minden évben. A nagy divatünnep vörös szőnyege nem meglepő módon sok extrém szettet sorakoztatott fel, és ahogy az lenni szokott, néhányan túlzásba is estek. Trend--Így készül a toszkán hangulatú esküvői sminkhttp://www.life.hu/trend/20160601-igy-keszul-a-toszkan-hangulatu-eskuvoi-smink.htmlVárady Polett ezúttal egy toszkán hangulatú esküvői sminket készített. Te is esküvőre készülsz? Lesd el Polett tippjeit! TrendOrigo5 divatbaki, amit semmiképpen ne kövess el idén nyáronhttp://www.life.hu/trend/20160530-5-divatbaki-amit-semmikeppen-ne-kovess-el-nyaron.htmlMinden nyáron újra és újra felbukkannak bizonyos öltözködési trendek, amik csak nem akarnak kimenni a divatból. Most újra összeszedtük, mire kell nagyon odafigyelni, ha nem akarsz nevetségessé válni idén nyáron (sem). TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.