Vajna Timi őrületesen szexi latexben feszít

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi latex leggings
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig csinos Vajna Timi ezúttal is nagyon dögös képet posztolt Instagramra. Testére simuló leggingsben mutatta meg idomait.

Nemcsak végtelenül hosszú lábait csodálhatjuk meg Timinek a feszülős cicanadrágban, de még az izmos, és lapos hasát is megvillantotta. Természetesen a rajongói is odavoltak az összeállításért, és Timi dögös alakjáért is.

Forrás: Instagram/Vajna Timi

Johnny Depp felesége, Amber Heard bántalmazta az exéthttp://www.life.hu/intim/20160608-johnny-depp-felesege-bantalmazta-az-exet.htmlAmber Heard azzal vádolja Johnny Deppet, hogy többször megütötte, ám most egy meglepő titok derült ki a múltjáról... Intim--Szakállal érzi magát a legszexisebbnek a nőhttp://www.life.hu/intim/20160608-szakallal-erzi-magat-a-legszexisebbnek-a-39-eves-rose-deil.htmlTinédzserkora óta küzd a gyorsan növő arcszőrzetével a 39 éves Rose Deil. Most hagyta megnőni szakállát, és azt mondja, még soha nem érezte magát ennyire szexinek. IntimOrigoSzexiskolában kötnek ki a futballszurkolók, ha prostituáltaknál keresnek örömethttp://www.life.hu/intim/20160608-franciaorszagban-tilos-fizetni-az-oromszerzesert-iskolaba-kuldik-a-futballszurkolokat-az-eb-alatt-es.htmlFranciaországban már nem fizethetnek az örömszerzésért, így azt a szurkolót, akit rajtakapnak ilyenen, csúnyán meg is bírságolják! Intim--Lányok! Itt a punci feliratú póló, és vadul döngeti a tabuk kapujáthttp://www.life.hu/intim/20160608-a-punci-polo-amire-a-sajat-nemi-szerved-neve-kerul.htmlEgy cég megelégelte, hogy irulunk és pirulunk, ha a nemi szervünkről van szó, és persze azt, hogy ha ki kell mondani, hogy mi is ott az a micsoda a lábunk között, akkor csak elmormolunk valami körülírást, vagy egy apró kis sóhaj távozik a főnév helyett. IntimOrigoBikinifelső nélkül mulatott 14 évvel fiatalabb pasijával Heidi Klumhttp://www.life.hu/intim/20160608-heidi-klum-modell-melltarto-nelkul-strandolt-14-evvel-fiatalabb-pasijaval-vito-schnabellel.htmlA 43 éves modell simán ledobta melltartóját a francia riviérán töltött pihenésekor, és gondtalanul fürdőzött 29 éves szerelmével. Intim--Három hónap után újra szingli Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/intim/20160608-gesztesi-karoly-harom-honap-utan-ujra-szingli-szakitottak-24-evvel-fiatalabb-kedvesevel.htmlA színész néhány hónappal ezelőtt vallott boldogságáról, amit 24 évvel fiatalabb párja mellett talált meg. A románc sajnos máris véget ért. IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.