Szörnyeteg lett a szépségből: rémségesen néz ki a Született feleségek csábítója

Forrás: AFP -
Született feleségek plasztika Nicollette Sheridan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke szépségen nagyon látszik, hogy nem veti meg a plasztikai műtéteket. Az 52 éves színésznő arcát teljesen meggyötörték a beavatkozások.

A Született feleségekben Edie Britt karakterét alakította, igazi csábító szerepébe bújt a színésznő. Nicollette Sheridan azonban az évek alatt sokat veszített vonzerejéből, ezen pedig nem segített az a rengeteg plasztikai műtét sem, amit elvégeztetett pont azért, hogy az évek nyomait palástolja, sőt, teljesen eltorzult az arca.

Forrás: AFP
Filléres szépségpraktikák a nyár kedvenc gyümölcsévelhttp://www.life.hu/trend/20160608-szepulj-citrommal-szuper-tippek.htmlA citrom köztudottan nagyon egészséges déligyümölcs, salátákhoz is szuper, de a víz ízesítésére is kiváló. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a citrom a szépségápolásban is jól hasznosítható csodaszer. Trend--Ezek a nyár kedvenc illatai - 5 ellenállhatatlan parfüm, ami megbolondítja az érzékeket!http://www.life.hu/trend/20160610-ezek-a-nyar-kedvenc-illatai.htmlNyáron még annak is, aki általában nem használ parfümöt, megjön a kedve, hogy egy csodás gyümölcsös vagy egy légiesen könnyű tengerillatú vagy éppen egy bódító virágos illatba burkolózzon. Mutatjuk is az idei nyár kedvenceit! TrendOrigoSosem láttuk még ennyire slamposnak Adele-thttp://www.life.hu/trend/20160614-adele-smink-nelkul-kocos-hajjal-nagyon-slamposan-lepett-utcara.htmlAz aranytorkú énekesnő, aki az elmúlt időszakban csaknem 30 kilótól szabadult meg, szinte felismerhetetlen volt, amikor a napokban London utcáin kapták lencsevégre családjával. Trend--Katalin hercegné sem bírta tovább - Plasztikáztatta az arcáthttp://www.life.hu/trend/20160614-katalin-hercegne-is-igenybe-vehetett-szepeszeti-beavatkozasokat-botox-kezelest-alkalmazhattak-a.htmlNagy a nyomás az összes hírességen, hiszen nekik mindig tökéletesen kell kinézniük. Katalin hercegné sem kivétel, és úgy tűnik, ő is a könnyebbik utat választotta, mégpedig a szépészeti kezelést. Trend--Az 5 legnagyobb hiba, amit semmiképpen ne kövess el az esküvőd napjánhttp://www.life.hu/trend/20160610-tipikus-hibak-amiket-minden-menyasszony-elkovet.htmlTény, hogy a legtöbb menyasszony túlszervezi az esküvőjét, és így sokszor pont a lényeg vész el. De nem is csoda: olyan komoly iparág épült már az egész esküvősdi köré, hogy az ember hajlamos teljesen beleveszni, vagy még rosszabb, belebolondulni az egész szervezésbe. Hogy megkönnyítsük éppen menyasszonyi teendőiket ellátó olvasóink helyzetét, megosztunk most velük 5 tipikus hibát, amit mindenki elkövet az esküvőszervezés közben. Trend--Teljesen megváltozott Neil Patrick Harris külseje - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160613-neil-patrick-harris-leborotvalta-a-hajat-teljesen-megvaltozott-a-sztar-kulseje-foto.htmlAz Így jártam anyátokkal sztárja a Tony-díjátadón vett részt a hétvégén férje társaságában. Mindenki meglepetésére egy új frizurával érkezett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.