Csobot Adélnak nincs szüksége sminkre az anyasághoz

Forrás: Instagram/Adelcsobot -
meccs Csobot Adél smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő sem maradhatott ki a magyarok győzelméből: Adél a képmegosztó oldalán megmutatta, ő hogyan szurkolt a magyar válogatottnak. 

Csobot Adél smink nélkül is nagyszerűen fest: ezt meg is mutatta a minap a fiatal anyuka, aki úgy tűnik, rajong a fociért is, pláne, ha a magyarok győzedelmeskednek. Az énekesnő remekül néz ki, nyoma sincs rajta az újdonsült édesanyák fáradtságának - ennyire jó baba a kis Natan?

Forrás: Instagram/Adelcsobot

Csobot Adél és kedvese, Istenes Bence kisfia, Natan májusban látta meg a napvilágot, a különleges név pedig természetesen kommentlavinát indított el. Hogy miért? Itt elolvashatod!

Idd magad szépre! Próbáld ki a 24 órás nagy nyári italkúráthttp://www.life.hu/trend/20160609-idd-magad-szepre-probald-ki-a-nagy-nyari-italkurat.htmlBőrünk egészségének és szépségének megőrzése nem csupán azon múlik, mikkel kenjük, hanem azon is, hogy belülről mikkel tápláljuk. Most arra adunk ötleteket, milyen folyadékok fogyasztásával tudod elérni, hogy bőröd egészséges és fiatalos maradjon. Következzen a 24 órás nagy nyári italkúra. TrendOrigoFocilázban ég a pasid? Így vond magadra a figyelmét!http://www.life.hu/trend/20160609-ha-focilazban-eg-a-pasid-igy-vond-magadra-a-figyelmet.htmlAlig kezdődött el a foci EB, máris azt érzed, hogy a pasid sokkal kevesebbet figyel rád? Itt az ideje felvenni a kesztyűt, és újra elcsavarni a fejét – ne félj bevetni hozzá focitrükköket sem. TrendOrigoA 60 éves férfi csak a szakállát akarta megnöveszteni: divatmodell letthttp://www.life.hu/trend/20160615-a-60-eves-ferfi-csak-a-szakallat-akarta-megnoveszteni-es-divatmodell-lett.htmlPhilippe Dumas, aki 60 évesen kezdett el szakállat növeszteni, ez pedig megváltoztatta az életét, hiszen a Párizsban élő francia férfi ennek köszönhetően lett divatmodell. TrendOrigoAranyba bújtatta testét a gyönyörű sztár, Emily Ratajkowski http://www.life.hu/trend/20160615-emily-ratajkowski-melyen-dekoltalt-felsoben-es-arany-ruhaban-bulizott-szexi-foto.htmlNem telhet el nap a dögös modell szuperszexi fotói nélkül. Íme, egy újabb gyöngyszem, egyenesen az Instagram-oldaláról. Trend--Aranyba bújtatta testét a gyönyörű sztár, Emily Ratajkowski http://www.life.hu/trend/20160615-emily-ratajkowski-melyen-dekoltalt-felsoben-es-arany-ruhaban-bulizott-szexi-foto.htmlNem telhet el nap a dögös modell szuperszexi fotói nélkül. Íme, egy újabb gyöngyszem, egyenesen az Instagram-oldaláról. Trend--Ezek a termékek soha nem hiányozhatnak a sminkes neszesszeredbőlhttp://www.life.hu/trend/20160607-ezek-a-termekek-soha-nem-hianyozhatnak-a-sminkes-neszeszeredbol.htmlAlapozó, pirosító, púder, ecsetek – mind olyan termékek, amelyek nem hiányozhatnak a neszesszeredből. De pontosan mik azok a sminkes eszközök, amelyeknek minden utazásnál veled kell lenniük? Várady Polett most elárulja! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.