A meccs sztárja egyértelműen Beyonce dekoltázsa

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Miller -
Beyonce kosárlabda dekoltázs énekesnő NBA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár és férje élénken érdeklődnek a kosárlabda irán, Beyonce pedig tényleg jól tudja, hogyan vonja magára a figyelmet. 

Ha az énekesnő ellátogat valahova, ott garantáltan középpontba kerül, pláne akkor, ha tökéletes dekoltázsát is magával viszi. Beyonce és férje, Jay Z nagy kosárlabda rajongók, ezért természetesen ott ültek a legutóbbi NBA meccs első sorában, Cleveland-ben.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Miller

Meg kell hagyni, a királykék mesésen áll a világsztárnak, és kétségkívül ő volt a meccs legdögösebbje. No persze ez azért annyira nem nehéz, hiszen valljuk be, az emberek nem pont ilyen ruciban járnak kosármeccsekre...

Life.hu tipp

Miért Beyoncé lett 2016 divatikonja? Ez nem is kérdés, de mutatjuk a választ: íme a legextrémebb szettjei!
Amal Clooney plasztikmániája akár véget is vethet házasságuknak!http://www.life.hu/trend/20160617-amal-clooney-plasztikmaniaja-akar-veget-is-vethet-hazassaguknak-george-clooney-szinesszel.htmlAz ügyvédnő nagyon nehezen fogadta el, hogy George Clooney mellett ő is mikroszkóp alá kerül. Úgy tűnik, nagyon erősen próbál megfelelni a nyomásnak, és egyre megszállottabb a megjelenését illetően. Trend--Hogyan lehetsz 10 perc alatt Marilyn Monroe? 152 nő megmutatta!http://www.life.hu/trend/20160615-marilyn-monroe-ikonikus-sminkjet-152-no-keszitette-el-budapesten.htmlNéhány napja sminkrekord született Budapesten: 152 nő egyszerre sminkelte ki magát úgy, mint anno Marilyn Monroe. De vajon mi is kell a díva ikonikus sminkjéhez, és mit gondol D. Tóth Kriszta és Ábel Anita a vörös rúzsról? Máris eláruljuk. TrendAFPEgy az egyben nővérét majmolja Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20160616-kylie-jenner-szexi-szelfije-olyan-mintha-kim-kardashian-lenne.htmlMég csak 18 éves, de már egyetemen taníthatná a szelfizést Kylie Jenner, aki lassan a megszólalásig hasonlít Kim Kardashianra. TrendOrigoTanulj tőlük! Így szurkolnak a francia nőkhttp://www.life.hu/trend/20160608-tanulj-toluk-igy-drukkolnak-a-francia-nok.htmlKözel egy hete focilázban égünk. Szabadtéri helyszíneken és otthon is szívesen nézünk meccset, és persze lelkesen drukkolunk a magyaroknak. Te is szállj be az őrületbe, és lesd el a francia nőktől, hogyan kell igazán elkötelezett szurkolónak lenni! Trend--Hipszter csajszi lett Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20160617-toth-gabi-enekesno-az-x-faktor-mentora-byealex-szemuvegeben-pozol.htmlAz énekesnő lenyúlta kollégája, ByeAlex szemüvegét, íme az eredmény! TrendOrigoEnnyit változott a szabadulása óta a börtönben felfedezett divatmodellhttp://www.life.hu/trend/20160616-ennyit-valtozott-a-szabadulasa-ota-a-bortonben-felfedezett-divatmodell.htmlÚgy tűnik, hogy a legjobb dolog, ami Jeremy Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, ami a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki. Mindenesetre a férfi még házi őrizetben van, de kíváncsiak voltunk rá, hogy hogyan telnek a napjai. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.