Mi történt Tolvai Renivel? Rá sem lehet ismerni!

szelfi felismerhetetlen Szabadság-szobor Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta követőinek az énekesnő, mivel tölti szabadidejét. A hajókázás közben készített szelfin azonban szinte teljesen felismerhetetlen az énekesnő.

Hatalmas átalakuláson ment át Tolvai Reni az utóbbi években. Nemcsak a pluszkilóit hagyta hátra, de szőke hajszínétől is elbúcsúzott. Az énekesnő új frizuráját már megszoktuk, most azonban sikerült egy olyan képet posztolni, amin alig ismertük fel őt. Éppen a Szabadság-szobor előtt hajókázva lőtt egy szelfit Reni, akinek feje tetejére kötött hullámos haja és a napszemüvege teljesen átváltoztatta.

Forrás: Instagram/Tolvai Reni
Kecskeszőrrel kipótolt szemöldök? Igen, volt amikor ez volt a trend!http://www.life.hu/trend/20160608-szemoldoktrendek-kleopatratol-mona-lisan-at-napjainkig.htmlTudtad, hogy volt idő, amikor kecskeszőrrel pótolták a szemöldököt? Vagy észrevetted már, hogy Mona Lisának egyáltalán nincs is szemöldöke? Íme, a a történelem 5, talán leglátványosabb, legmeghökkentőbb szemöldök trendje. TrendOrigo5 dolog, amit soha ne vegyél fel fesztiválrahttp://www.life.hu/trend/20160609-5-dolog-amit-soha-ne-vegyel-fel-fesztivalon.htmlIgaz, hogy a fesztiválok a divat szempontjából a szabadságot, a határtalanságot, a szabályok elhagyását jelentik, mégis van néhány tiltólistás dolog, amire nagyon is érdemes odafigyelni. Nézzük, melyek ezek! TrendOrigoMesés vintage ruhában ment férjhez Alix de Ligne belga hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20160619-alix-de-ligne-hercegno-es-earl-guillaume-de-dampierre-osszehazasodott.htmlBelgium a hétvégén esküvői lázban égett: a bájos hercegnő, Alix de Ligne és kedvese, Earl Guillaume de Dampierre szombaton összeházasodtak a lány családjának 14. századi kastélyában. Mint egy igazi tündérmese! Trend--Vörös démonból szőke plasztikrém lett Nicole Kidman http://www.life.hu/trend/20160619-nicole-kidman-szulinapos-igy-nezett-ki-fiatalon.htmlEmlékeztek még a Bankok Hilton gyönyörű, vörös hajú hősnőjére? Lássuk, mennyit változott a ma szülinapos ausztrál világsztár, Nicole Kidman. TrendOrigoKire irigykedjünk a tökéletes teste miatt? Íme, rengeteg sztár egy helyen, ráadásul bikiniben!http://www.life.hu/trend/20160617-rihanna-a-kardashian-csajok-emily-ratajtowski-egy-helyen-raadasul-bikiniben.htmlA sztároknál már teljes gázzal tombol a nyár, hiszen egyre többen posztolnak strandolós-nyaralós képeket. Szóval itt az ideje, hogy feltérképezzük a legújabb bikinidivatot, vagy szemügyre vegyük a kedvenc celebjeinket. Vigyázat! Összeállításunk alanyai már a parton izzadva várják, hogy amíg ők barnulnak, te sárgulj az irigységtől. TrendOrigoÍgy még nem láthattuk a teniszcsillagot! Elképesztően nézett ki Serena Williamshttp://www.life.hu/trend/20160616-heti-stilusmustraban-szerepel-elle-fanning-sharon-stone-serena-williams-christina-hendricks.htmlA héten valamennyi celebnő igyekezett a legjobb formáját hozni, akár filmbemutatóról, akár díjátadóról vagy más partiról volt szó – ki több, ki kevesebb sikerrel. Nézzük, kinek hogy sikerült bevennie a vörös szőnyeget. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.