Itt az újabb Gucci-botrány: ilyen röhejes ruhákat rég láttál!

fotó kollekció divathetek Gucci vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Létezik egy márka, amely fogalommá vált a divat világában. Bár több millióan rajonganak érte, ezek a fotók mellett nem mehet el szó nélkül az ember. 

Eltelt egy fél év, így újra itt a milánói férfi divathét! A márka az utóbbi években igen radikálisan megváltoztatta az elképzeléseit, legújabb darabjait pedig egy zöld szobában mutatta most meg az érdeklődőknek. Bár a kollekció néhány alkotása igazán mutatósra sikeredett, pár darabtól így is ránk tört a röhögőgörcs. Íme, a 2017-es tavasz-nyár divatja.

/1606/Itt_a2016623142854

Pasiknak csipke, meg ami kell - hordhatatlanok a jövő évi férfikollekciók?

Nemcsak a Burberry csipkecsodái verték ki nálunk a biztosítékot; más nagy világmárkák, köztük a Gucci új kollekciója is rémes képet fest arról, mit viselnek majd a férfiak jövőre. De miért kell ez?

Szexisen szurkolt a magyaroknak Rogán Cecíliahttp://www.life.hu/trend/20160623-rogan-cecilia-szexisen-szurkolt-a-magyaroknak.htmlVan, aki nemzeti színű ruhában drukkolt a magyar válogatottnak, sokan piros-fehér-zöld sminkre voksoltak, most pedig mutatjuk, mit viselt szerda délután Rogán Cecília. TrendOrigoHúha! Kiszel Tünde megmutatta, hogyan fest smink nélkül és bikinibenhttp://www.life.hu/trend/20160622-kiszel-tunde-megmutatta-hogyan-fest-smink-nelkul-es-bikiniben-donatellaval.htmlLányával, Donatellával együtt pózol Kiszel Tünde. Már minden bizonnyal megkezdték az idei nyaralásukat, hiszen bikiniben pancsoltak. TrendOrigoTaláld meg a kedvencedet! Nyári ruhák 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20160609-nyari-ruhak-tizezer-forint-alatt.htmlEgy jó kis ruha alapdarabnak számít nyáron. Az egyetlen „baj" vele az, hogy egy nem elég belőle. A legjobb, ha egy elegáns, egy hétköznapra való és egy strandruha is sorakozik a szekrényünkben. Szerezd be kedvenceidet 10 ezer forint alatt! TrendOrigoAshley Graham sosem volt még ennyire szexi - Videó!http://www.life.hu/trend/20160621-36-oran-keresztul-kovettek-a-vilag-leghiresebb-plus-size-modelljet.htmlMinden szem a 28 éves Ashley Grahamre és formás idomaira szegeződik, mióta a modell a Sports Illustrated magazin hasábjain debütált. A szépség élete azóta fenekestül felfordult, most pedig egy videónak hála a nézők bekukkanthattak a pörgős életébe, no meg persze a divat világába is, legalábbis 36 óra erejéig. Trend--Mesés vintage ruhában ment férjhez Alix de Ligne belga hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20160619-alix-de-ligne-hercegno-es-earl-guillaume-de-dampierre-osszehazasodott.htmlBelgium a hétvégén esküvői lázban égett: a bájos hercegnő, Alix de Ligne és kedvese, Earl Guillaume de Dampierre szombaton összeházasodtak a lány családjának 14. századi kastélyában. Mint egy igazi tündérmese! Trend--Kire irigykedjünk a tökéletes teste miatt? Íme, rengeteg sztár egy helyen, ráadásul bikiniben!http://www.life.hu/trend/20160617-rihanna-a-kardashian-csajok-emily-ratajtowski-egy-helyen-raadasul-bikiniben.htmlA sztároknál már teljes gázzal tombol a nyár, hiszen egyre többen posztolnak strandolós-nyaralós képeket. Szóval itt az ideje, hogy feltérképezzük a legújabb bikinidivatot, vagy szemügyre vegyük a kedvenc celebjeinket. Vigyázat! Összeállításunk alanyai már a parton izzadva várják, hogy amíg ők barnulnak, te sárgulj az irigységtől. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.