szépségkirálynő Kulcsár Edina smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edina pár napra eltűnt a közösségi oldalról, és máris aggódni kezdtek érte. 

A csinos modell nem maradt sokáig távol a közösségi médiától, és egy smink nélküli fotóval és a következő üzenettel jelentkezett be: "Anyukám az imént írt nekem! Azt kérdezte, hogy minden rendben van e velem, mert 2 napja alig teszek ki valamit az oldalamra. Gondoltam ha már neki ez az észrevétele, akkor talán mások is hiányolhatnak! Mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy semmi bajom, csupán hosszú ideje végre először van 1-2 lazább napom, és ezt próbálom kihasználni! Persze a munka továbbra sem állhat meg" - ...írta Edina, aki most élvezi, hogy néha otthon is lustálkodhat kicsit.

Forrás: Facebook/Edinakulcsar

,,Itthon vagyok, néha játszom, pakolászom, és élvezem, hogy nem kell tökéletes sminkben, hajban és ruhában megjelennem itt-ott! Éljen a lustálkodás!"

Mi abszolút egyerértünk Edinával, és még mindig nagyon irigykedünk arra, hogy smink nélkül is milyen szép ez a lány.

Színek, minták, feliratok – Nyári nadrágok és pólók 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20160623--szines-mintas-feliratos-nyari-nadragok-es-polok-10000-forint-alatt.htmlEgy csodás, színpompás, vagy vagány, feliratos póló és egy mintás nadrág alapdarab nyárra. Nézzük a kedvenceinket 10 ezer forint alatt. Trend--Öltsd magadra a tengerpart színeit és hangulatát! Ezek a legszebb nyári sminkekhttp://www.life.hu/trend/20160620-legszebb-nyari-sminkek.htmlTengerparti nyaralásra készülsz? Egész napos strandolás és romantikus esti vacsorák várnak rád? Larion Oscar most elárulja, milyen sminktermékekkel készülj a nyaralásra. TrendOrigoÚj stílus? Iszak Eszti különleges külsőre váltott http://www.life.hu/trend/20160623-iszak-eszter-teljesen-uj-kulsovel-mutatkozott-a-szexi-musorvezeto-nezd-meg.htmlHihetetlenül dögös szerelést öltött magára a mindig csinos műsorvezető. Bár csak egy alkalmazás segítségével sikerült létrehozni a változást. TrendOrigoItt az újabb Gucci-botrány: ilyen röhejes ruhákat rég láttál! http://www.life.hu/trend/20160623-gucci-vicces-kollekcion-rohog-az-internet-itt-a-milanoi-ferfidivathet-foto.htmlLétezik egy márka, amely fogalommá vált a divat világában. Bár több millióan rajonganak érte, ezek a fotók mellett nem mehet el szó nélkül az ember. TrendAFPSzexisen szurkolt a magyaroknak Rogán Cecíliahttp://www.life.hu/trend/20160623-rogan-cecilia-szexisen-szurkolt-a-magyaroknak.htmlVan, aki nemzeti színű ruhában drukkolt a magyar válogatottnak, sokan piros-fehér-zöld sminkre voksoltak, most pedig mutatjuk, mit viselt szerda délután Rogán Cecília. TrendOrigoAleska szurkolói ruhája mindent viszhttp://www.life.hu/trend/20160623-safrany-emese-aleska-nagyon-meno-ruhaban-szurkolt-a-magyaroknak.htmlElegánsan szurkolni? Ezt is lehet, Sáfrány Emese, alias Aleska meg is mutatta, hogyan! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.