Ennyit változott a magyar fociszurkolók himnuszának anyja, Betty Love

Betty Love Soho Party énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Soho Party együttes énekesnője, Betty Love családot alapított és asztrológiával foglalkozik. Nézd meg, mennyire megváltozott az elmúlt években!

Ha azt mondjuk, "Az éjjel soha nem érhet véget, varázsolj nekünk valami szépet", akkor bizonyára rögtön beugrik a dallam, majd a magyar focidrukkerek is, ahogy az egész stadion az ő éneklésüktől hangos. Sőt! A dalt akkor is felcsendült, amikor szerdán

a magyar válogatott döntetlent játszott Portugáliával Lyonban.

A sláger Betty Love nevéhez fűződik, aki a Mokkában nyilatkozott a dalról, és azt is elmondta, hogy 13 éve visszavonult, de az utóbbi időben egy-egy fellépést néha elvállal, ráadásul hamarosan egy új anyaggal is előrukkol.

Lányok, itt az idő! Ryan Gosling megérkezett Budapestrehttp://www.life.hu/sztarok/20160624-ryan-gosling-budapestre-erkezett.htmlMi a közös az alábbi színészekben: Charlize Theron, Keira Knightley, Ryan Gosling, Harrison Ford és Penelopé Cruz? Nos, a felsorolt színészek mindegyike mostanság járt Budapesten, sőt! Ryan Gosling jelenleg is kis hazánkban tartózkodik! TV + Sztárok--Egy szál semmiben vonaglik az elképesztően dögös Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20160623-egy-szal-semmiben-vonaglik-az-elkepesztoen-dogos-irina-shayk.htmlA lány, akinek nincs is olyan porcikája, amit ne ismerne a világ. Ráadásul a rajongói nagy örömére, úgy tűnik, hogy Irina még mindig nem hajlandó felöltözni. TV + Sztárok--Cooky elbúcsúzik a Music Fm-től és a TV2 képernyőjén tér visszahttp://www.life.hu/sztarok/20160617-cooky-elbucsuzik-a-music-fm-tol-a-tv2-kedveert.htmlCooky a Music Fm péntek reggeli műsorában, és hivatalos Facebook-oldalán is bejelentette, hogy befejezi a rádiós pályafutását, és a TV2-nél folytatja a karrierjét. TV + SztárokOrigoMegdöbbentő! Bódiék semmit sem változtak az első klipjük óta!http://www.life.hu/sztarok/20160617-bodi-margoek-semmit-sem-valtoztak-az-elso-klipjuk-ota.htmlA Bódi házaspár több év után ismét videoklipet forgatott, ennek kapcsán került elő az első zenés videójuk, amin látható, hogy a csinos és mindig mosolygós Bódi Margónak azóta gyakorlatilag csak a frizurája változott, de Guszti sem panaszkodhat... TV + SztárokOrigoÓriási baki! Így lett a menő csajbanda a Photoshop áldozatahttp://www.life.hu/sztarok/20160609-igy-lett-a-meno-csajbanda-a-fifth-harhomy-a-phosotshop-aldozata.htmlA Photoshop néha többet árt, mint használ és ezzel bizonyára sok sztár egyetért, köztük például Beyoncé, Serena Williams, vagy épp Bruce Willis lánya, Rumer. A sort most a népszerű banda, a Fifth Harmony is folytathatja, a lányok ugyanis totál kiakadtak, és jogosan. TV + SztárokOrigoKiszabadult a világ legszexibb bűnözője - Máris Hollywood felé vette az iránythttp://www.life.hu/sztarok/20160607-kiszabadult-a-legszexibb-bunozo-aki-illegalis-fegyverviselesert-kerult-bortonbe.htmlÚgy tűnik, hogy a legjobb dolog, ami Jeremi Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, ami a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.