Katy Perry csontvázjelmezben rémisztgetett - Heti stílusmustra

stílusmustra Katy Perry Paris Hilton Mischa Barton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Legcsillogóbbak

A 90-es évek sztárja, Mischa Barton újra régi fényében tündökölt. Nagyon jól állt neki a csillogás, ahogy Paris Hiltonnak is, aki egy krémszínű, szintén csillogó ruhában mutatta be legújabb parfümjét.
Mischa Barton, Paris Hilton Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája jön be jobban?

Akik a legnagyobbat hibázták

A mindig dögös és stílusos Penélope Cruz testvére ugyanezeket a jelzőket nem mondhatja el magáról. Monica Cruz nemrégen egy állatmintás, hatalmas övvel tarkított miniruhában jelent meg a vörös szőnyegen, ami kissé közönséges hatást keltett. A hét másik csalódása Katy Perry, aki egy divatbemutatón viselt egyfajta csontvázjelmezt.
Monica Cruz, Katy Perry Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

Street style szettek

Már korábban is megírtuk, hogy Nicky Hilton bizony igencsak szexi kismama, amit legújabb street style szettjével is bizonyított. A másik kedvencünk a héten Heidi Klum volt, akin iszonyatosan dögösen áll a farmer.
Nicky Hilton, Heidi Klum Forrás: Northfoto

Ki nézett ki jobban?

Kedvencünk

A Trónok harca sztárja, Sophy Turner minket abszolút levett a lábunkról. Ez az összeállítás igazán jól hozta a modernkori, ifjú királynőt, és a visszafogott smink is jól illett hozzá.
Sophy Turner Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.