Céline Dion újra önmaga! Szexi szerelésben állt kamera elé

fotó özvegy Céline Dion szett szerelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves énekesnő a jelek szerint teljesen kivirult az elmúlt hetekben. A sztár több lábon szeretne állni a jövőben. 

A kanadai énekesnő igyekszik túllépni a gyászon: Céline Dion férje, René Angelil hosszú évek küzdelme után idén januárban eltávozott az élők sorából. A sztárt rettentően megviselték a történtek, ráadásul nem sokkal később a bátyját is el kellett engednie. Sőt! Nemrég egy állítólagos új pasiról is reppentek fel hírek! Most viszont új külsejével hívta fel magára a figyelmet.

Forrás: NORTHFOTO/Wyters Alban

Dion pár hete új stylistot fogadott, aki elég jól eltalálta, mi áll jó az énekesnőnek: a sztár egy dögös fekete szerkót, és világosabb hajszínt kapott a párizsi divathétre, mely igazán jól állt neki.

Mi?! Hamarosan a boltok polcain az iható naptej http://www.life.hu/trend/20160705-ihato-naptej-kokuszos-vanilias-es-bio-hamarosan-a-boltok-polcain.htmlNaptej, szalmakalap, napernyő - mindenki máshogy óvja magát a perzselő nap sugaraitól. A legújabb módszerek segítségével nem csak külsőleg, de belsőleg is védekezhetsz majd. Trend--Katy Perry csontvázjelmezben rémisztgetett - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160701-heti-stilusmustra-szerepel-benne-paris-hilton-mischa-barton-katy-perry.html--Ezeknek a nőknek a legalacsonyabb az önbizalma: 80 százalék gyűlöli a testéthttp://www.life.hu/trend/20160702-a-brit-nok-onbizalma-a-legalacsonyabb-80-szazalek-gyuloli-a-testet.htmlEgy friss kutatás szerint a brit nők azok, akik a világon a legkevésbé elégedettek a külsejükkel: konkrétan 80 százalékuknak nem tetszik az, amit a tükörben látnak.Trend--5+1 legdurvább hiba, amit a lábad borotválása közben elkövethetszhttp://www.life.hu/trend/20160630-a-legdurvabb-hibak-amiket-labborotvalas-kozben-elkovethetsz-1.htmlIgaz, hogy mindig szeretjük pihe-puhán tartani lábainkat, de különösen igaz ez nyáron, amikor nap mint nap kitesszük őket férfiak százainak tekintete elé. De melyek a legnagyobb hibák, amiket mindenképpen el kell kerülni szőrtelenítés közben? Most eláruljuk! Trend--Ezekre a vicces mellbimbó tapaszokra cuppant rá a világhttp://www.life.hu/trend/20160629-ezekre-a-vicces-mellbimbo-tapaszokra-cuppant-ra-a-vilag.htmlUgyan a férfiak imádják a ruha alól finoman kirajzolódó mellbimbókat, a nők legtöbbször igyekeznek takargatni őket. Azt is tudjuk, hogy a világsztárok egy igen különös módszerrel oldják meg a mellbimbóparát. Ám most elérkezett a napunk fénypontja, és megtudhattuk, hogy hogyan csinálják ezt a profik! TrendOrigoAmikor beáll a dagonya, avagy így fesztiválozz esőbenhttp://www.life.hu/trend/20160628-igy-fesztivalozz-esoben.htmlNaná, hogy mindenki verőfényes napsütésben szeret a legjobban fesztiválozni, de sajnos nem mi alakítjuk az időjárást, így néhanapján egy jó nagy vihar beleszólhat a terveinkbe. De ekkor sem kell megijedni, csak készülni kell előre. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.