Mi?! Hamarosan a boltok polcain az iható naptej

kókusz napozás naptej ehető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naptej, szalmakalap, napernyő - mindenki máshogy óvja magát a perzselő nap sugaraitól. A legújabb módszerek segítségével nem csak külsőleg, de belsőleg is védekezhetsz majd. 

Ha huzamosabb ideig a napon tartózkodunk, és nem akarunk leégni, vagy idővel bőrrákot kapni, szükségünk van a naptejre. Bobby Awadalla bőrgyógyász pont ezért döntött úgy, hogy megalkotja a legtökéletesebb naptejet, mellyel biztosan nem fogsz leégni. Itt az iható naptej!

Forrás: Thinkstock

A szer lényege, hogy nem a bőrön kell alkalmazni, hanem belülről biztosítja a védelmet. A naptej a tervek szerint éveken belül az üzletek polcaira kerül, jelenleg a tesztelés fázisában van.

Az UVO névre hallgató anyag igazi vitamin-koktél is lesz, hiszen rengeteg C és E-vitamint is tartalmaz majd.

Faktorok és barnaság: tévhitek a naptejekről

A legtöbben - félve a nap káros következményeitől - úgy gondolják, minél magasabb faktorszámú terméket használnak, annál magasabb védelemhez jutnak. De valóban szükségünk van ennyi óvintézkedésre? A Life.hu most ennek járt utána.

Ritka rendellenességek és betegségek a kifutón – Ők a divatvilág hőseihttp://www.life.hu/trend/20160704-melanie-gaydos-winnie-harlow-madeline-stuart-es-shaun-ross-betegseggel-rendellenesseggel.htmlSzerencsére a divat világa ma már rég nem csak a tökéletességről szól – ezt bizonyítja az is, hogy egyre több cseppet sem szokványos, a tökéletességtől pedig igencsak távol álló, de a maguk nemében mégis tökéletes modell jelenik meg a kifutókon és a divatkampányokban. Nézzük, kik ők! TrendOrigoBódi Sylvi megérne néhány ajtócsapkodást - Überdögöshttp://www.life.hu/trend/20160703-bodi-sylvi-dogos-szexi-dekoltazzsal.htmlBódi Sylvi kiválóan ért ahhoz, hogy akkor is szinte pucérnak tűnjön, ha tetőtől talpig fel van öltözve. TrendOrigoSosem látott fotón Diana hercegnő menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/trend/20160702-sosem-latott-foton-diana-hercegno-menyasszonyi-ruhaja.htmlDiana hercegnő eleganciáját, visszafogott, klasszikus stílusát a mai napig csodáljuk. Az esküvői ruhájában azonban olyan volt a hercegnő, mintha egy tündérmeséből lépett volna ki. TrendAFPJennifer Aniston mellbimbói szinte átszakítják a lenge ruhácskájáthttp://www.life.hu/trend/20160701-jennifer-aniston-mellbimboi-szinte-atszakitjak-a-lenge-ruhacskajat.htmlA színésznő merész megjelenésével ismét csak tudatta a világgal: 47 évesen is lehet valaki hiperszexi. Trend--Amikor beáll a dagonya, avagy így fesztiválozz esőbenhttp://www.life.hu/trend/20160628-igy-fesztivalozz-esoben.htmlNaná, hogy mindenki verőfényes napsütésben szeret a legjobban fesztiválozni, de sajnos nem mi alakítjuk az időjárást, így néhanapján egy jó nagy vihar beleszólhat a terveinkbe. De ekkor sem kell megijedni, csak készülni kell előre. TrendOrigoÍgy lesz egész nap tartós és dögös a fesztiválsminkedhttp://www.life.hu/trend/20160620-igy-keszits-dogos-fesztivalsminket.htmlVégre elkezdődik az év legbohémebb időszaka, a fesztiválszezon. De mielőtt belevetnéd magad a mulatozásba, készítsd el tökéletes sminkedet! Larion Oscar most elárulja, mire kell odafigyelned! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.