Hogy micsoda? Intim szőrzetből készít ruhákat az édesanya

Forrás: Facebook/Sarah Louise Bryan -
bizarr intim szőrzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennél bizarabb hír valószínűleg már nem lesz a héten: egy kétgyermekes édesanya intim szőrzetből készít ruhákat. 

Sarah Louise Bryan korábban azzal került a hírekbe, hogy 3000! cukorkából készített el egy ruhát. Ezzel még semmi gond nem lenne, legutóbbi akciója azonban simán übereli Lady Gaga húsruháját is. Az anyuka ugyanis intim szőrzetből kezdett ruhát készíteni.

Forrás: Facebook/Sarah Louise Bryan

De nem is akármilyen szőrből: az interneten kért és kapott szőradományokat, amikből fél év alatt gyűlt össze a kellő mennyiség. Szerencsére védőfelszerelésben dolgozott az emberi szőrökkel, bár az kissé bizarr, hogy fia szobájában tartotta a ruhát.

Orgazmusod van? Ez történik a testedben! (18+)http://www.life.hu/intim/20160705-orgazmus-ez-tortenik-a-szervezetedben-agy-sziv-es-bor.htmlAz orgazmus fantasztikusan jó érzés, és azt gondolnánk, hogy kevés jobb dolog van a világon. És mik az egészségre gyakorolt hatásai? Íme, a válasz! Intim--Újra férjhez ment Clint Eastwood exfeleségehttp://www.life.hu/intim/20160705-ujra-ferjhez-ment-clint-eastwood-exfelesege-dina.htmlA hétvégén újra az oltár elé állt Dina Eastwood, a nő, aki 17 évig volt a színészlegenda felesége. IntimOrigoHoppá! Nem hiszed el, kivel kavar jelenleg Jennifer Garner: fotó! http://www.life.hu/intim/20160704-jennifer-garner-bradley-cooperrel-szorakoztatta-magat-lesifotok-a-sztarokrol.htmlA sztár a jelek szerint hivatalosan és végleg túl van Ben Afflecken. Most egy hasonlóan jóképű színésszel, Bradley Cooperrel flörtölgetett a párizsi divathéten. Intim--Akkora tömeg gyűlt össze, hogy le kellett fújni az első VR pornófesztivált (18+)http://www.life.hu/intim/20160704-akkora-tomeg-gyult-ossze-hogy-le-kellett-fujni-az-elso-vr-pornofesztivalt.htmlTokióban rendezték meg a világ első VR pornófesztiválját, az Adult VR Festát, ahol a szexuális kiegészítők, a pornó és a virtuális valóság kapcsolata volt a főszerepben. A rendezvényre olyan sokan érkeztek, hogy az már irányíthatatlan volt és balesetveszélyes, ezért le kellett fújni a fesztivált. IntimOrigoMegbabonázta párját Czippán Anett: évekig is hajlandó volt rá várnihttp://www.life.hu/intim/20160705-czippan-anett-szerelme-szabolcs-evekig-is-hajlando-volt-varni-a-musorvezetore.htmlA csinos műsorvezető hét évvel ezelőtt találkozott először a TV2-nél jelenlegi párjával, ám akkor még nem is tudta, hogy ő lesz számára az igazi. Évekig kellett várnia a férfinak, hogy Anett nála találja meg a boldogságot. Intim--Kínos! Katy Perry az exével csevegett új pasija előtthttp://www.life.hu/intim/20160704-katy-perry-randizott-orlando-bloomal-es-expasijaval-is-osszefutott.htmlNincs annál kínosabb, mint összefutni az expasival egy randin, ám ha mindez világsztárokkal történik, valószínűleg még kellemetlenebb a helyzet. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.