szépségápolás smink Sofia Vergara születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Sofia Vergara sminkje kifinomultan tökéletes. Érzéki, titokzatos, ahogy Hollywoodban illik. De mi lehet a szépségének titka? Így készítsd el a díva sminkjét!

A színésznőnek nyitottabbak a pórusai, így ha neked is hasonló, akkor az arctisztítás és hidratálás után használj bőrtökéletesítő báziskrémet, ami minimalizálja a pórusokat. Ezután tedd fel a jelenlegi bőrszíneddel harmonizáló alapozót. Világosítsd a szem alatti területet, de ügyelj rá, hogy a bőrszínednél maximum 1-2 árnyalattal legyen világosabb a folyékony korrektorod színe. Majd alaposan dolgozd össze az alapozóval. Finoman púderezd le a T-zónát porpúderrel. Az orcáidat emeld ki a bőrszínedhez illő bronzosítóval, az arccsont alatt ívesen, a halánték irányába tedd fel kontúrmentesen. Szemöldöködet élénkítsd a hajszíneddel harmonizáló árnyalatú szemöldöktökéletesítő porral, majd fésüld ki a felesleget, a kósza szálakat szemöldökspirállal fixáld le.

Sofia Vergara 1972. július 10-én született, a gondoskodó és érzelmes rák havában Forrás: AFP

A titokzatos tekintet kialakításához használd a színésznő kedvenc színeit egy kis bézs a szemzugba, majd a mozgószemhéjra tegyél egy kevés bronz árnyalatot, szépen satírozd össze, hogy a színek fedjék egymást. Majd kontrasztosítsd egy kis feketével a felső és alsó szempillatövet.

Forrás: Youtube

Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki, de fent a külső szélét duplán, hogy ívelt, pillangószárnyhatású legyen. Az ajkak érzékien kifinomult hatásához válaszd a szezon egyik legizgalmasabb árnyalatú piros rúzsát, a fiesztapirosat. Ahhoz, hogy olyan tökéletes legyen, mint a szülinapos sztáré, használj az ajakrúzs színével harmonizáló árnyalatú ajakkontúr-ceruzát, és csak ezután töltsd fel ajkaidat a fiesztapiros árnyalatú ajakrúzzsal.

Minél idősebb, annál szexibb Sofia Vergara

Imádja az édességet, de utál tornázni. Sajnos mivel muszáj, saját állítása szerint is mindent megtesz azért, hogy fitt maradjon és az egész világot ámulatba ejtse a tökéletes alakjával. Sikerült neki. Ő Sofia Vergara, 43 éves, és jobban néz ki, mint valaha. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Rövid haj kontra hosszú haj – Melyik a szexibb a nők és a pasik szerint?http://www.life.hu/trend/20160706-rovid-haj-kontra-hosszu-haj-melyik-a-szexibb-a-nok-es-a-pasik-szerint.htmlA rövid kontra hosszú haj kérdése igencsak megosztja a közvéleményt. Vannak pasik, akik el sem tudnák képzelni, hogy rövid hajú barátnőjük legyen, mások viszont egyenesen bolondulnak a rövid hajú lányokért. De mi a véleménye erről a nőknek? Trend--Csajos estére készültök? Így sminkelj!http://www.life.hu/trend/20160706-mozdulj-ki-a-csajokkal-dogos-sminkkel.htmlCsajos estére készültök a barátnőiddel? Készíts hozzá szuper sminket, és élvezd ki a szabadtéri bulikat! Fogadd meg Várady Polett tippjeit! Trend--Nézd meg az anyját, vedd el a lányát! A világ legdögösebb anyukái és lányaikhttp://www.life.hu/trend/20160701-ok-a-vilag-legszebb-anya-lanya-parosai.htmlA világ legszebb női szinte már mind anyukák. Néhányuk lányai pedig már igencsak megnőttek, és láthatóan még édesanyjukat is túlszárnyalják szépségükkel! Nézzük, kik manapság a legszebb anya-lánya párosok. Trend--Stílust teremtettek – Ők Párizs legnagyobb divatikonjai!http://www.life.hu/trend/20160705-coco-chanel-christian-dior-es-yves-saint-laurent-parizs-legnagyobb-divatikonjai.htmlMerészség, a konvenciókon való túllépés, stílusteremtés – ez jellemzi azokat a nagy tervezőket, akik a 20. században átírták a divat történelmét. Coco Chanel, Christian Dior, Yves Saint-Laurent mind nagy hatású tervezők, akiknek a neve összeforrt Párizzsal. Trend--Ritka rendellenességek és betegségek a kifutón – Ők a divatvilág hőseihttp://www.life.hu/trend/20160704-melanie-gaydos-winnie-harlow-madeline-stuart-es-shaun-ross-betegseggel-rendellenesseggel.htmlSzerencsére a divat világa ma már rég nem csak a tökéletességről szól – ezt bizonyítja az is, hogy egyre több cseppet sem szokványos, a tökéletességtől pedig igencsak távol álló, de a maguk nemében mégis tökéletes modell jelenik meg a kifutókon és a divatkampányokban. Nézzük, kik ők! TrendOrigoNyári illatmámor – Burkolózz a virágok, a gyümölcsök vagy a tenger illatábahttp://www.life.hu/trend/20160704-probald-ki-a-nyar-legjobb-illatait.htmlNyáron még annak is, aki általában nem használ parfümöt, megjön a kedve, hogy egy csodás gyümölcsös, egy légiesen könnyű tengerillatú, vagy éppen egy bódító virágos illatba burkolózzon. Mutatjuk is az idei nyár kedvenceit! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.