A ritka bőrbetegséggel élő modell, Winnie Harlow a hét szépe

fashion week stílusmustra Kristen Stewart Paris Hilton Naomi Campbell Winnie Harlow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A klasszikus és az extrém csipkemegoldások mellett a csillogás sem maradt el ezen a héten. Az abszolút kedvencünk a vitiligo nevű bőrbetegséggel élő modell, Winnie Harlow outfitje lett.

A fekete csipke

Caroline Sieber stylist a hagyományosabb, klasszikusabb fekete csipkeruhára szavazott, míg Kristen Stewart az extrémebb stílus mellett döntött. Nem is állt neki rosszul ez a választás, a haja azonban kicsit sokkolt minket. Talán a 90-es években volt divat agyon-hullámcsatozni a frizurákat.

Caroline Sieber, Kristen Stewart Forrás: AFP

Kinek a választása jön be jobban?

A legcsillogóbbak

Paris Hilton manapság egészen jól öltözködik. Ez az aranyosan csillogó ruha is jól állt neki, és látszik, hogy jól is érzi magát benne. Hasonlóan elegáns vonalat hozott a héten Naomi Campbell is, akinek szintén mesésen állt a ragyogó estélyi.

Paris Hilton, Naomi Campbell Forrás: Northfoto

Kinek a választása tetszik jobban?

Aki nagyot és aki kicsit villantott

A hét legnagyobb villantását Tallia Storm mutatta be a Tarzan premierjén. Az oldalt igencsak sokat mutató ruha a divatrajongó közönséget is megosztotta, van, aki szerint vagány, mások szerint viszont már közönséges. Margot Robbie választásáról ez egyáltalán nem mondható el, ő még a keblei szélét is elfedte egy nude betéttel, amitől ízléses, de még mindig sejtelmes az összhatás. Imádjuk!

Margot Robbie, Tallia Storm Forrás: Northfoto

Kinek a villantása tetszik jobban?

Kedvencünk

A héten az abszolút kedvencünk Winnie Harlow lett. A ruhájának a színe és a mintája is telitalálat, nagyon illett a modellhez.

Winnie Harlow Forrás: Northfoto, AFP

Ritka rendellenességek és betegségek a kifutón – Ők a divatvilág hősei

Szerencsére a divat világa ma már rég nem csak a tökéletességről szól – ezt bizonyítja az is, hogy egyre több cseppet sem szokványos, a tökéletességtől igencsak távol álló, de a maga nemében mégis tökéletes modell jelenik meg a kifutókon és a divatkampányokban. Nézzük, kik ők!
A legsokkolóbb sminkbakik, amiket soha ne kövess elhttp://www.life.hu/trend/20160707-a-legsokkolobb-sminkbakik-amiket-ideje-lenne-mar-elfelejteni.htmlRúzsos fogak, túl sok pirosító, rengeteg alapozó, méteres szempillák – brutális sminkbakik, amik csak nem akarnak kihalni, így évtizedek óta sokkolják a járókelőket. TrendOrigoRövid haj kontra hosszú haj – Melyik a szexibb a nők és a pasik szerint?http://www.life.hu/trend/20160706-rovid-haj-kontra-hosszu-haj-melyik-a-szexibb-a-nok-es-a-pasik-szerint.htmlA rövid kontra hosszú haj kérdése igencsak megosztja a közvéleményt. Vannak pasik, akik el sem tudnák képzelni, hogy rövid hajú barátnőjük legyen, mások viszont egyenesen bolondulnak a rövid hajú lányokért. De mi a véleményük erről a nőknek? Trend--Csajos estére készültök? Így sminkelj!http://www.life.hu/trend/20160706-mozdulj-ki-a-csajokkal-dogos-sminkkel.htmlCsajos estére készültök a barátnőiddel? Készíts hozzá szuper sminket, és élvezd ki a szabadtéri bulikat! Fogadd meg Várady Polett tippjeit! Trend--Nézd meg az anyját, vedd el a lányát! A világ legdögösebb anyukái és lányaikhttp://www.life.hu/trend/20160701-ok-a-vilag-legszebb-anya-lanya-parosai.htmlA világ legszebb női szinte már mind anyukák. Néhányuk lányai pedig már igencsak megnőttek, és láthatóan még édesanyjukat is túlszárnyalják szépségükkel! Nézzük, kik manapság a legszebb anya-lánya párosok. Trend--Stílust teremtettek – Ők Párizs legnagyobb divatikonjai!http://www.life.hu/trend/20160705-coco-chanel-christian-dior-es-yves-saint-laurent-parizs-legnagyobb-divatikonjai.htmlMerészség, a konvenciókon való túllépés, stílusteremtés – ez jellemzi azokat a nagy tervezőket, akik a 20. században átírták a divat történelmét. Coco Chanel, Christian Dior, Yves Saint-Laurent mind nagy hatású tervezők, akiknek a neve összeforrt Párizzsal. Trend--Nyári illatmámor – Burkolózz a virágok, a gyümölcsök vagy a tenger illatábahttp://www.life.hu/trend/20160704-probald-ki-a-nyar-legjobb-illatait.htmlNyáron még annak is, aki általában nem használ parfümöt, megjön a kedve, hogy egy csodás gyümölcsös, egy légiesen könnyű tengerillatú, vagy éppen egy bódító virágos illatba burkolózzon. Mutatjuk is az idei nyár kedvenceit! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.