Mihalik Enikő bemutatta a legújabb trendet: éljen a pizsamaruha!

Forrás: Instagram/mreniko -
Nők Chanelben Mihalik Enikő kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A békéscsabai szupermodell általában nem kihívó, vagy nagyon villantós ruhákat választ, inkább egyedi, különlegesebb holmikra voksol. Ezúttal is így tett!

Tavaly óta hódít a kombiné, nem csak a hálószobában: egy farmerhoz, zakó alá blúz helyett mostanában ez egy teljesen megszokott viselet. A legújabb őrület azonban a pizsamaruha, és ezt ki tudná jobban Enikőnél.

Forrás: Instagram/mreniko

A magyar modell is megjelent a csütörtöki Nők Chanelben kiállítás budapesti megnyitóján, ott viselte ezt a különleges darabot. Magán a kiállításon egyébként Enikőt is felfedezhetjük a Chanelben fotózott modellek között. Nektek hogy tetszik ez a szett?

Hogy tetszik Enikő szettje?

A legsokkolóbb sminkbakik, amiket soha ne kövess elhttp://www.life.hu/trend/20160707-a-legsokkolobb-sminkbakik-amiket-ideje-lenne-mar-elfelejteni.htmlRúzsos fogak, túl sok pirosító, rengeteg alapozó, méteres szempillák – brutális sminkbakik, amik csak nem akarnak kihalni, így évtizedek óta sokkolják a járókelőket. TrendOrigoCCCC – A hónap sminktrükkje négy betűben!http://www.life.hu/trend/20160707-cc-krem-ciankek-es-cekla-az-uj-orulet-a-sminktrendekben.htmlCCCC – az új őrület! De mit takar ez a négy betű? Larion Oscar sminkmester elárulja, és azt is, hogyan viseld! TrendAFPRövid haj kontra hosszú haj – Melyik a szexibb a nők és a pasik szerint?http://www.life.hu/trend/20160706-rovid-haj-kontra-hosszu-haj-melyik-a-szexibb-a-nok-es-a-pasik-szerint.htmlA rövid kontra hosszú haj kérdése igencsak megosztja a közvéleményt. Vannak pasik, akik el sem tudnák képzelni, hogy rövid hajú barátnőjük legyen, mások viszont egyenesen bolondulnak a rövid hajú lányokért. De mi a véleményük erről a nőknek? Trend--Csajos estére készültök? Így sminkelj!http://www.life.hu/trend/20160706-mozdulj-ki-a-csajokkal-dogos-sminkkel.htmlCsajos estére készültök a barátnőiddel? Készíts hozzá szuper sminket, és élvezd ki a szabadtéri bulikat! Fogadd meg Várady Polett tippjeit! Trend--Férjhez ment Ciara, akinek Jennifer Hudson volt a koszorúslányahttp://www.life.hu/trend/20160707-ciara-ferjhez-ment-jennifer-hudson-volt-a-koszoruslany.htmlRitka az olyan esküvő, ahol az ara és a koszorúslány is világsztár. TrendOrigoVégre! Katalin hercegnő megmutatta egyik legszexisebb testrészéthttp://www.life.hu/trend/20160707-katalin-hercegno-nagyon-csinos-ruhaban-jelent-meg.htmlKatalin a minap egy félmillió forintot érő ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt, és bár a ruha méregdrága, mégis megérte felvenni: a hercegné tündöklően szép volt! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.