Íme, az anyaság valódi oldala - Ettől a fotótól robbant fel az internet

Forrás: facebook.com/BitsOBaconBlog/ -
anyaság fotó Amanda Bacon szülés valóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felrobbant az internet attól a fotótól, amit egy frissen szült anyuka posztolt a Facebookra. Az apa karjában egy édes újszülött fekszik, a lényeg azonban kivételesen nem ez...

„Azért osztom meg ezt a képet, mert valódi. Ilyen az anyaság: lenyűgöző, gyönyörű, kaotikus és iszonyú vicces egyszerre” - írja Amanda Bacon a képhez, aminek hátterében ő látható félmeztelenül, egy óriási, betétes bugyiban, amit a frissen szült nők napokig kénytelenek viselni. A fotót az asszony férje, Ken készítette, de Amanda maga döntött úgy, hogy megmutatja a világnak: a szüléssel, születéssel fájdalom és kiszolgáltatottság is jár, nemcsak a pihe-puha babafotók tartoznak hozzá.

Forrás: facebook.com/BitsOBaconBlog/

„Világra hozni egy kisbabát fantasztikus dolog. De az utána következő időszakról nagyon kevés szó esik, és még annál is kevesebb fotó készül. Sokan nem értenek egyet velem, de miért? Ez is hozzá tartozik egy gyermek születéséhez. És jó, ha közben nem veszítjük el a humorunkat sem” - vallja a 28 éves észak-karolinai anyuka.

Amanda fotója időközben több mint 457 000 lájkot gyűjtött, 116 300-an osztották meg, és majdnem 94 000 kommentet fűztek hozzá.

Szexi! Szülés után dobták le a textilt az újdonsült anyukákhttp://www.life.hu/trend/20160703-szexi-fotosorozat-ujdonsult-edesanyakrol-igy-neznek-ki-szules-utan-foto.htmlA kép, amit vártunk: megmutatta szülés utáni testét Csobot Adélhttp://www.life.hu/trend/20160702-megmutatta-szules-utani-testet-csobot-adel.htmlCímlapon pózol három hónappal a szülés után Abbey Clancy – Bikinis fotó!http://www.life.hu/trend/20151007-abbey-clancy-modell-harom-honappal-a-szules-utan-cimlapon-pozol.htmlEzért volt olyan gyönyörű szülés után Katalin – Kitálalt a bába!http://www.life.hu/trend/20150603-katalin-hercegne-szulesznoje-elarulta-miert-volt-olyan-tokeletes-a-hercegne-a-szules-utan.htmlNézd meg a világhírű modell, Lara Stone testét szülés után!http://www.life.hu/trend/20141113-lara-stone-modell-fedetlen-keblekkel-pozol-a-system-magazinban-a-fotos-jurgen-teller.htmlAz első lesifotó Kim Kardashianról a szülés ótahttp://www.life.hu/trend/20130816-kim-kardashian-elso-egesz-alakos-fotoja-a-szulese-utan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.