Uncsi, vagy sem? 2012 óta ezeket a fülbevalókat viseli Katalin hercegné

Forrás: AFP -
fashion week Katalin hercegnő Katalin hercegné fülbevaló ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk Katalin stílusát, a ruháit, cipőit, ékszereit. A róla készült fotók nézegetése közben azonban felfigyeltünk valamire.

A számtalan ruha, cipő és egyéb kiegészítő mellett Vilmos herceg felesége igencsak ragaszkodik valamihez: egy csepp alakú gyöngyfülbevalóhoz. 2012 óta szinte mindig ez van a fülében.

Forrás: AFP

Az elegáns, klasszikus ékszer remekül illik minden alkalomra: földig érő estélyikhez éppúgy passzol, mint a hercegné hétköznapi ruhadarabjaihoz. Hajrá Lányok, szerezettek be egy hasonlót ti is.

Kíváncsi vagy, mekkorát nőtt a kis György herceg?

Nos, Katalinos Vilmos kisfia szinte már a mamája derekáig ér, vagyis nő, mint a gomba. Nézegess róla cuki fotókat itt.
Végre! Katalin hercegnő megmutatta egyik legszexisebb testrészéthttp://www.life.hu/trend/20160707-katalin-hercegno-nagyon-csinos-ruhaban-jelent-meg.htmlMeg sem lepődünk: Káprázatosan szép volt Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20160706-katalin-hercegno-franciaorszagban-jart-nagyon-csinos-volt.htmlVégre! Katalin ismét felvette álomruhájáthttp://www.life.hu/trend/20160623-katalin-hercegno-ismet-felvette-a-puderszinu-jenny-packham-ruhajat.htmlKirályi módon mulat Vajna Timi: az ascoti derbire Katalin hercegné kalapját vette felhttp://www.life.hu/trend/20160617-igy-mulat-vajna-timi-az-ascoti-derbin.htmlKatalin hercegné áttetsző csipkébe bújtatta vékony testét: Csodás fotó!http://www.life.hu/trend/20160616-katalin-hercegne-attetszo-csipkeretegbe-burkolozott.htmlKatalint majmolja a fiatal lány - minden pénzét erre költihttp://www.life.hu/trend/20160615-katalin-hercegne-vilmos-herceg-felesege-stilusat-utanozza-egy-fiatal-lany.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.